2777
2789
عنوان

از زندگیتون راضی هستین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 66 پست
از زندگیم بله خداروشکر فرزند سالم و صالح  سالمم تلاش کردم خواسته هامو تبدیل به داشته هام کردم ...

گذشتع:(چیز بدیه واقعا من همیشه ترس از گذشته دارم ولی همیشه ب اینده فکر کن♥

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا شکرت واسه همه چیز همین که یه عشقی دارم  دعا کنید بهم برسیم☺

انشالله ک به همدیگه میرسید..

ما که خانواده ها ناراضین اونم بخاطر ی سال اختلاف سنی و یه شهر دیگه بودن. 

خدایا شکرت 

انشالله ک به همدیگه میرسید.. ما که خانواده ها ناراضین اونم بخاطر ی سال اختلاف سنی و یه شهر دیگه بود ...

مرسی دعا کن خانوا دهامون راضی شن فعلا باهم دوستیم و خانواده ها جز بعضیاشون هیچکس خبر نداره 

ومنی که هم شهر دیگس و تقریبا نه سال تفاوت سنی داریم چی میترسم در اینده خانوادم مخالفت کنن(:

من نصف نصف راضی ام  ولی بین زندگی و مرگ  مردن رو ترجیح مبدم رضایتمم بخاطر دخترامه ن ک خ ...

:) الهی عزیزم  انشالله ۱۰۰,% راضی باشی

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱
گذشتع:(چیز بدیه واقعا من همیشه ترس از گذشته دارم ولی همیشه ب اینده فکر کن♥

فداتشم ❤️شاید داشته های الآنم موقعیت های خوب الآنم

مسببش همین گذشته می‌تونه باشه 

اما من نمیتونم یک قسمت از گذشته که مرتبط به احساس قلبیم بود رو حذف کنم  پنج تا پله به سختی میرم جلو برای حذف چهارتا با شنیدن حتی یک اسم لیز میخورم میام  پایین 

انگار قفلم امیدوارم که این موضوع هم به راحتی کمرنگ بشه واسم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
انشالله ک به همدیگه میرسید.. ما که خانواده ها ناراضین اونم بخاطر ی سال اختلاف سنی و یه شهر دیگه بود ...

اختلاف سنی یکسال که زیاد نیست و مشکلی پیش نمیاد

شما کجایی؟ 

عشقت کجاست؟ 

اگه خیلی دور نیست راضیشون کن. 

من دوست دارم ازدواج کنم برم یکی از شهرهای شمال 

به خاطر آب و هوای پاک، طبیعت زیبا، دریا و جنگل و... 

چون کرج خیلی آلوده ست