2777
2789
عنوان

از زندگیتون راضی هستین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 66 پست
مرسی دعا کن خانوا دهامون راضی شن فعلا باهم دوستیم و خانواده ها جز بعضیاشون هیچکس خبر نداره  وم ...

تفاوت سنی مهم نی منو همسرم 11سال  تفاوت سنی داریم  سن ی عدده اون شخصیتو اخلاق مهمه ❤️

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱
اختلاف سنی یکسال که زیاد نیست و مشکلی پیش نمیاد شما کجایی؟  عشقت کجاست؟  اگه خیلی دور ن ...

اخی شمال  من بچه مازندرانم 🙂 اره هوا خیلی خوبه ی شوهر مازنی پیدا کن😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی مهم نی منو همسرم 11سال  تفاوت سنی داریم  سن ی عدده اون شخصیتو اخلاق مهمه ❤️

عشقتون ابدی 😍منکه اصلا مشکلی ندارم و خیلیم همو دوست داریم خداروشکر

ولی ازاین میترسم که خانواده ها مخالفت کنن

عشقتون ابدی 😍منکه اصلا مشکلی ندارم و خیلیم همو دوست داریم خداروشکر ولی ازاین میترسم که خانواده ها ...

میگن وقتی دو تا ادم عاشق هم باشن میتونن جهت کره زمینو تغیر بدن😶🙂من شوهرم اینو همیشه بم میگع

اختلاف سنی یکسال که زیاد نیست و مشکلی پیش نمیاد شما کجایی؟  عشقت کجاست؟  اگه خیلی دور ن ...

من ی سال ازش بزرگترم گیر دادن ب همین...

چهار پنج ساعت  فاصله داریم دوتامون استان فارسیم 

مامانش میگه شوهر گیرت نمیاد ک از پسرم بزرگتری میخای خودتو قالب کنی بهش...

خدایا شکرت 

من ی سال ازش بزرگترم گیر دادن ب همین... چهار پنج ساعت  فاصله داریم دوتامون استان فارسیم  ...

خوب همشهری هستین 

انشالله که به هم می‌رسید

سعی کن خودتو تو دلشون جا کنی

انشالله بهترین ها برات پیش بیاد❤️

میگن وقتی دو تا ادم عاشق هم باشن میتونن جهت کره زمینو تغیر بدن😶🙂من شوهرم اینو همیشه بم میگع

خودشم بهم‌میگه اگه ما باهم باشیم هیشکی نمیتونه مانعمون بشه حتی اگه خانوادم ازتو‌خوششون نیاد من سرحرفم هستم وفقط تورو‌میخوام ☺😄

توکل برخدا انشالله همه چی به خوبی پیش بره ((:

خودشم بهم‌میگه اگه ما باهم باشیم هیشکی نمیتونه مانعمون بشه حتی اگه خانوادم ازتو‌خوششون نیاد من سرحرف ...

اووووخی عاسیسم قلبم اکلیلی شد🥲چ دوران قشنگیه

خوب همشهری هستین  انشالله که به هم می‌رسید سعی کن خودتو تو دلشون جا کنی انشالله بهترین ها بر ...

ممنون عزیزم.

اولاش مدارا میکردم ولی الان با مامانش دعوا میکنم بزارن میزنمش😂😂😂

خدایا شکرت 

فداتشم من 🧸🥺 اوهوم گشنگه و پر از دلتنگی 🥲

اررره ولی. میاد زمانیییی ک با  هم هستین کنار هم ب این روزا فکر میکنن میخندین