2777
2789
عنوان

شک کردن به گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 28 پست
کند و کاو و تجسس نکن. برای راحتی و ارامش خودت میگم.  اگر خدای نکرده چیزی ببینی میخوای چیکار کن ...

ی بار توگوشیش دیدم که به یه خانمی پیشنهاد دوستی داده بود بعدش اینستاشو پاک کرد کلا ولی من از اون به بعد بهش خیلی شک دارم.همش فک میکنم بهم خیانت میکنه.امشب هم اون کارو کرد شما جای من چیکار میکنین؟حرفاشو باور کنم؟؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ برنامه‌ای بود دوباره برو براش نصب کن

نمیدونم که کدوم برنامه رو حذف کرد.دیدم که یکیش رو حذف کرد ولی به دروغ گفت اوپرا هست درحالی ک اوپرا تو گوشیش هنوزم بود

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
برنامه

نمیدونم چه برنامه ای رو حذف کرد.خیلی بهش مشکوکم.یعنی یه لحظه یادش افتاد که یه برنامش کار نمیکنه باید حذف کنه؟

عجله ای پاک کرد ؟

اره .به من گفت بزار نت فلیکس رو نگا کنم ببینم ارز تو چه حالیه ولی با گرفتن گوشی دستش سریع یه برنامه ای رو پاک کرد

نمیدونم که کدوم برنامه رو حذف کرد.دیدم که یکیش رو حذف کرد ولی به دروغ گفت اوپرا هست درحالی ک اوپرا ت ...

گیر نده ولی حواست بهش باشه

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!