2777
2789
عنوان

موسسه مهر چیه؟ بنظرتون کلاهبرداریه؟

27230 بازدید | 33 پست

دیروز یکی زنگ زد گفت تو قرعه برنده شدین و... و مشاورین تماس میگیرن

یکم قبل زنگ زد اسمم رو هم میدونس و درمورد کنکور و اینچیزا گفت مثلا دهم رو جمع بندی کردین یا نه و...

بعدش گفت جزو ۱۰ نفر استان هستین ک موسسه براشون ۵ روز رایگان مشاور میده و همم بسته های اموزشی.

و برای فعالسازی چی چیم باید ۸۵ هزار تومن واریز کنید😐

نمیدونم ولی راحت اعتماد نکن

با بچه‌های کنکوری سایت تو تل گپ زدیم واسه گزارش‌کار و کمک به هم

خواستی بگو لینکشو بدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم بده لطفا

حذفش کردم گروه رو 

پیش نرفت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ثبت نام کردید؟ چطور بود؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

به منم زنگ زد و همین حرفها را زد

چکار کردید شما؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

پیام بده بگو چجوری میتونم اعتماد کنم اگه گارد داشت یا پیچوند کلاه برداری ولی اگه شماره موسسه رو داد بهت گفت میتونی استعلام بگیری و از ثبت نام بقیه دانش آموزا عکس داد یا فیش های اون روز هدیه رو فرستاد واقعیی 

استاداش خیلی خوبن واقعن هم کلاسیم برنده شده بود فک کرد کلاه برداری قبول نکرد بعد بهش گفتم رفت بهشون پیام داد ولی از لیست حذفش کرده بودن ۴ میلیون داد خریدش ولی ارزش داشت با اون وضع بد درسیش روانشناسی آورد بیشووور😂

اتفاقا امسال بیشترین رتبه برتر هارو همین آکادمی مهر داشت خیلی رفته رو برد قبلا انقد معروف نبود الان کلی رتبه برتر داده ولی خب همه جا سواستفاده گرم هست دیگه خودتون باید زرنگ باشید بفهمین کلاه برداری یا واقعی 

داش به منم از یه شماره تلفن همراه معمولی زنگ زد

مگه معمولا نباید با تلفن ثابت اونجا زنگ بزنن

بعدشم زنه که صحبت میکرد انگار یذره تیک داشت نمیدونم واسه چی بعضی جاها هم کم میاورد چیزی بگه

چقد پیگیرم بود دهن سرویس

قبلنم چن بار زنگ زده بودن اوضاع درسو میپرسیدن

حالا من موندمو 3 تا شماره از اونا و یدونه شماره کارت

راه حلی نداری واسه این دوراهی؟

سلام با من هم  تماس گرفتن نه کلاهبرداری نیست اولش خانومه تماس گرفت که شما جزو ۱۰۰نفر شدین و از این حرفا باید ۸۵تومان پول واریز کنین من واریز کردم بعد ۱۸تا هدیه برای من باز شد که ریاضی و تجربی و انسانی همه با هم هستن که دیگه باید خودت بگردی ببینی کدوم واسه رشته ات هست که من چون انسانی بودم فکر کنم پنج تا کلاس برای من بود 

بعدشم مثل کلاس های صفر کلاسینو بودن اما فرقش این بود که کلاس های کلاسی صفر کلاسینو رایگان گذاشته میشه اما اینا پول میگیرن از جلسه صفر 

و بعد از چند روز گفتن که چون شما جزو ۱۰۰نفر بودین ۵۰درصد براتون کلاس هامون ارزانتر میشه که فکر کنم گفت ۵۰درصد که ارزانتر شده ۲میلیون بود که باید واریز میکردم