2777
2789
عنوان

شوهر گاو

212 بازدید | 18 پست

۲۸هفته اس باردارم،یه دختر سه ساله دارم،هیچ کمکی بهم نمیکنه دست به سیا سفید نمیزنه،الان گفتم دوتا طرف بشوره هزارتا فوشم داد😕ولی واسه غریبه و فامیلاش یه حمالیه ک نگو،از سرکار میاد میره تو گوشی ن بچه حالیشه ن زن،یک عدد گاو به تمام معنا،چقدر خستم ازش.

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم ولی وقتی بچت کوچیکه هنوز شوهر حامی نداری چرا برای بارداری بعدی اقدام کردی؟

به دل نگیرینا حرفمو من که قرار نیس بزرگش کنم قطعا منظورم این خودتون اذیت میشین دیگه

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
راجب این حرفت خیلی حرفا باید زد سکوت میکنم

احتمالا یه بچه دبیرستانی کم تجربه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب وظیفه زن امور خانه وظیفه مرد معاش که کار می‌کنه طفلک دیگه چیکار کنه

👎👎

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

چون دخترم تنهاس همبازی نداره 

خدا هردورو حفظ کنه براتون عزیزم

پس به دل نگیر و ازش توقع نداشته باش که کمتر ناراحت شی خیلی عذر میخام خودتون عرض کردین شوهر گاو😅

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
باید سکوت بکنی حرف حق جواب نداره

چطور واسه ننه خواهراش امرار معاش نمیکنه ولی واسه زن حامله و بچش چلاغه؟چرا همه چیزارو زن باید بکشه؟من بخاطره بچه اون نمیتونم تکون بخورم و نفس ندارم،نمیدونم چرا مازنها رحمی به هم نمیکنم از مردا چ توقع،اونااستراحت دارن ولی ما نداریم وضیفه زن نیست،وضیفه مرده تو کار خونه کمک خانومش باشه

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد