2777
2789
عنوان

چرا اینا اینطورین؟

77 بازدید | 13 پست

به اجبار ساکن یه استانی هستیم که واقعا رفتاراشون عجیبه

خیلی خوش برخوردن

اما اصلا تمایلی به روابط خانوادگی ندارن

خودشون با دعوت بی دعوت میان خونه مون اما راه نمیدن خونه شون

تعارف الکی میکنن،بیاین ویلامون ،خونه مون اما دعوت نمیکنن،خوب ما که نمیتونیم بدون دعوت اولین بار بریم خونه کسی،تازه آدرس هم نداریم،بعد میگن چرا نمیاین🙄

جالبه یه عده خودشون هم تایید میکنن خیلی سردن

اما تو فضای مجازی میگن ما مهمان نوازیم خونگرمیم

چند ساله اینجاییم و واقعا از تنهایی پر از غمیم

خب شایدانتظاردارن شماهم بدون دعوت برید خونشون،مثلا استان مااین حرفارو نداریم هرموقع دلمون هواکرد زنگ میزنیم فلانی خونه ای بیایم دورهم باشیم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شایدانتظاردارن شماهم بدون دعوت برید خونشون،مثلا استان مااین حرفارو نداریم هرموقع دلمون هواکرد زنگ ...

خوب کسی که باهاش در حد سلام و علیک هستید یهو میرید خونه شون؟

بعد آدرس خونه اش رو هم بهت نمیده که

خوب کسی که باهاش در حد سلام و علیک هستید یهو میرید خونه شون؟ بعد آدرس خونه اش رو هم بهت نمیده که

درحدسلام وعلیک نه خدایی،اما مثلا وقتی مابریم خونه کسی قطعا طرف هم میادیادعوتش میکنیم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
همه جو بدو خوب قاطیه به قوم ربط نده شاید اون طایفه فقط اینجوری‌ان و ربطی به قومیت نداره

خیلی تلاش کردم ربط ندم

اما خودشون میگن که اینجا مردم سردن،شهر مرده اس،باهات ارتباط نمیگیرن

و خودشون که این حرفا رو میزنن هم ارتباطی نمیگیرین بعدا

درحدسلام وعلیک نه خدایی،اما مثلا وقتی مابریم خونه کسی قطعا طرف هم میادیادعوتش میکنیم

خوب منم همینو میگم

طرف سه بار با دعوت و بدون دعوت اومده خونه ام

من میرم دم درش راه نمیده تو خونه

تو حیاطشم پذیرایی نمیکنه

یا یکی دیگه میگه هر وقت خواستی بیای صبح زنگ بزن بگو آدرس بدم

من دعوت کنم خیلی خودمو تو زحمت میندازم🙄

خوب منم همینو میگم طرف سه بار با دعوت و بدون دعوت اومده خونه ام من میرم دم درش راه نمیده تو خونه ...

تعجب میکنم،حالا من ابادانی هستم اصالت طرف اشتباه هم اومده باشه به زورمیارمش یه لیوان اب بخوره😂

بنظرم شماهم خودتو زحمت نده دیگه

تعجب میکنم،حالا من ابادانی هستم اصالت طرف اشتباه هم اومده باشه به زورمیارمش یه لیوان اب بخوره😂 بنظ ...

والا ما خودمونم اجر بخوایم با کسی ارتباط داشته باشیم که بهش میگیم

اگر نه دیگه تعارف الکی تیکه پاره نمیکنیم

اولش باور میکردیم ذوق میکردیم بعد چند بار دیدیم همه اش الکیه

من خودم هر کی میاد دم خونه ام ختما میبرم داخل هر چی داشته باشم باهاش ازش پذیرایی میکنم

والا ما خودمونم اجر بخوایم با کسی ارتباط داشته باشیم که بهش میگیم اگر نه دیگه تعارف الکی تیکه پاره ...

خب هرکسی یه جوره عزیزم خودتو ناراحت نکن

خب هرکسی یه جوره عزیزم خودتو ناراحت نکن

درسته

اما این تعارف الکی ما رو خیلی اذیت کرد

فکر کن چند ساله یکی حاضر نشده باهامون ارتباط داشته باشه

دیگه ما هم بیخیالشون شدیم

فقط امیدواریم هر چه زودتر بریم از این جا

درسته اما این تعارف الکی ما رو خیلی اذیت کرد فکر کن چند ساله یکی حاضر نشده باهامون ارتباط داشته با ...

الهی عزیزم،خودتو با کلاس وتفریح سرگرم کن،منم چندساله اصفهانم چون جایی نمیرم زیاددوستی ندارم،البته اصفهانیا مهمون نوازهستند

الهی عزیزم،خودتو با کلاس وتفریح سرگرم کن،منم چندساله اصفهانم چون جایی نمیرم زیاددوستی ندارم،البته اص ...

اتفاقا یکیشون میگفت چند سال اصفهان زندگی کرده

میگفت تو شهر خودم احساس غربت میکنم،اونجا بودم غریب نبودم

یعنی در این حد

مجبوریم فعلا یه جوری سر کنیم

اتفاقا یکیشون میگفت چند سال اصفهان زندگی کرده میگفت تو شهر خودم احساس غربت میکنم،اونجا بودم غریب نب ...

😂😂،انشاالله روزگارت خوش عزیزدلم