2777
2789
عنوان

خانما درآمدتون رو چیکا ر میکنید؟

755 بازدید | 73 پست

اگه شوهرتون لکه بریز به حسابمون تا وام برداریم تا ماشین بخریم.

اگه فقط سه تومن بگه براخودت 

اگه دیگه هیچ کار به خرج و مخارجت نداشته باشه ؟

یه دکتر یا هرچی 

چیکارمیکنید

کیکه موقت تا آخر سال اینجو یه تا ماشینی عوض کنیم ولی موقع خونه خریدن هم همینو گف حالاهم هوس ماشین کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همین جوری که در آمد ندارم کارت یارانه برداشتم برای خودم اگه قسط نداشته ۱ تومن حقوقش بر میدارم به غیر از مخارج دیگه ام 

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂

بیشتر خانمای بچه دار به بچه هاشون خرج میکنن...

درصورت بچه نداشتن به وام و قسط و.. (تازه ازدواج کرده)

درصورت بچه نداشتن به تفریح و.. (منظورم تازه ازدواج نیس

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

ما همه چی مون مشارکته

۱۹ وام میدم 

بقیه اش رو یا پس انداز میکنم یا هزینه های یهویی

پنج شش تومنش هزینه شخصی ام هست

همسرم هزینه روزانه زندگی رو میدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بحرفش میکنم هرچند درامدی ندارم

دوسال به حرفش کردم طلاهامم فروختم قول داد بعد قرضای خونه بخره یهو دیدم میخواد شاهین براخودش بخره با پولا ی من منم زدم زیر همه چی حتی کار کردن