2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین

62 بازدید | 9 پست

من فردا بعد ازظهر مهمون دارم خونم ترکیده شوهرمم باهام دعوا اینقدر بهم فحش داد که سردرد گرفتم 

چی کار کنم چجوری تمیز کنم اصلا حالم خوب نیست

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
تو این اوضاع مهمون کیه؟

خانواده شوهر😏

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیش برای من پیش اومد مادر شوهرم بی‌خبر بعد سه سال میخواس بیاد ۲۴ ساعت فرصت داشتم تمیز کنم&nb ...

ووای چی کار کردی؟ خیلی بده اینجوری

پس مهم نیست😁😁😁 پاشو بخشی از غذا فردا رو امشب آماده کن،صب با انرژی ۲ساعت وقت بزار خونه دست گل میش ...

خداروشکر بعد از ظهر میان 

اره فردا صبح باید پاشم

من تو این موقع ها یه آهنگ شاد میزارم کارا خودبه خود تموم میشه😉

اخه میدونی سرم داره منفجر میشه از بس شوهرم داد زد😭