2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب النگوی سنگین بردارین ولی این مدلی نه. اصلا خیلی سن بالایی هست. بازم بگردین، مدلهای جوانانه تر انتخاب کنین!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

به سوالم من دارم. بچه ها النگوی ریز، چندتا باهم قشنگه؟؟؟

مثلا ۱۲ تا؟؟؟؟ من تعداد بالا دوست دارم ولی میگم زشته!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
شمااگه مدل خاصی مدنطرتونه عکس بدید

عزیز جانم، البته که طلا هم مثل بقیه چیزا، سلیقه ای هست و البته که تو خرید طلا، بودجه حرف اول رو میزنه، ولی به نظرم مدلهای رنگی برای دختر جوون زیباتر باشه. باز هرچی سلیقه تون هست.

مدلهای رنگی رو بهش میگن کشمیری، بعضی ها میگن هندی. اماراتی ها، بیشتر طلای خالص و تراش دار هستن.

من خودم میخوام وقتی النگوهای ریزم زیاد شدن و ازشون خسته‌ شدم، یک جفت النگوی رنگی بخرم. یه عکس از اینترنت پیدا کردم براتون میزارم.

این مدلی!

هم سنگین، هم رنگین!😍😍😍😍😍😍

عزیز جانم، البته که طلا هم مثل بقیه چیزا، سلیقه ای هست و البته که تو خرید طلا، بودجه حرف اول رو میزن ...

من هردوسال ببارالنگوهاموعوض میکنم زودازچشمم میفته سری پیش کلکته داشتم خییلی هم سنگین بود ازاوناعکس ندارم ببینم دومدل دیگه هم داشتم عکسش هس عکس بزارم

قشنگه شهرماهم پره ازایناولی عزیزم زرگرمون میگه اینااجرتشون خیلی بالاس فروختنی کلی ضررمیکنه

آره فکر میکنم اجرتشون بالا باشه.

شهرتون کجاست؟؟؟ باید النگوهام رو زیاد کنم، یه پول اساسی هم جنع کنم، یه سر برم بندر، شنیدم از این مدلها اونجا زیادن. اینجا شمالِ، طلاهای رنگی و خاص ندیدم. 

به هرحال، هرچی میخرین به سلامتی و دلخوشی استفاده کنین. عکسش رو بزارید ولی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍