2777
2789
عنوان

برای دختری ک تحصیل میکنه چه شغلی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجا میری نفیس نرو ولی😂😑

من نمیدونم نفیس چطوری روی مغر فروشنده هاش کار میکنه گیر سه پیچ دو ساعت توضیح میدن درباره محصولات طوری که انگار از فرانسه اومده   

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
منظورت برای اوناییه که درس نمیخونن؟ 😂 کارای هنری انلاین شاپ و اینا خودم که نقاشی گرافیکی میکشم

نقاشی گرافیکی فروش هم داره تو ایران؟ یعنی فروشش خوبه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منظورت برای اوناییه که درس نمیخونن؟ 😂 کارای هنری انلاین شاپ و اینا خودم که نقاشی گرافیکی میکشم

نه کسی ک درس میخونه و نمیتونه یه کار دائم داشته باشه😂😂

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
من 

چن سالته 

من ۱۸ سالمه پشت کنکورم به درآمد هم فکر نمیکنم هنوز چون بابام میده این طبیعیه دیگه نه

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
نقاشی گرافیکی فروش هم داره تو ایران؟ یعنی فروشش خوبه؟

تو ایران اگه منظورت اینه که با ایرانی بخوای سر و کله برنی اصلا خودم 1 سال تلاش کردم 50 هزار تومن هم قبول نمیکردن. باید با خارجی ها در ارتباط باشی چون پولشون عین ما بی ارزش نیست خرج این چیزا میکنن

هعی منم امیر میخوام💔

نمیشه ممدی سعیدی چیزی بخای😁

حتما باید امیر باشه؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا