یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منظورت برای اوناییه که درس نمیخونن؟ 😂 کارای هنری انلاین شاپ و اینا خودم که نقاشی گرافیکی میکشم
نقاشی گرافیکی فروش هم داره تو ایران؟ یعنی فروشش خوبه؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نقاشی گرافیکی فروش هم داره تو ایران؟ یعنی فروشش خوبه؟
تو ایران اگه منظورت اینه که با ایرانی بخوای سر و کله برنی اصلا خودم 1 سال تلاش کردم 50 هزار تومن هم قبول نمیکردن. باید با خارجی ها در ارتباط باشی چون پولشون عین ما بی ارزش نیست خرج این چیزا میکنن
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا