2777
2789

یا یه کاری که نیاز به مهارت و تجربه خاصی نداشته باشه؟؟ نمیدونم از اینایی که تلفنی با مشتری صحبت میکنن یا هرچی

عزیز بری تو برنامه دیوار هستن کسایی که بخوان با مشتری تلفنی  حرف بزنی

گشتم. توی سایت های دیگه هم گشتم. باورت میشه دو سه ساله دارم دنبال کار میگردم؟ البته یه جاهایی به خاطر خودمم بوده که نشده. مثلا اینکه مهارت خاصی نداشتم یعنی چیزی که بتونم از خودم مطمئن باشم. اعتماد به نفس کمم و ترسی که داشتم. و اینکه یه جورایی توی شهر زندگی نمیکنم و دانشجو بودم و رفت و آمد دانشگاه و تداخل ساعتها هم بوده بی تاثیر نبوده. ولی دوست دارم دستم بره توی جیب خودم. یه مدت یه سایتی کار می‌کردم که الان دیگه مثل قبل به درد من نمیخوره و البته درآمدشم زیاد نبود. دنبال دورکاری ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشتم. توی سایت های دیگه هم گشتم. باورت میشه دو سه ساله دارم دنبال کار میگردم؟ البته یه جاهایی به خاط ...

نمیتونی کارای پاره وقت انجام بدی؟ مثلا فروشندگی پاره وقت یا منشی منم دانشجوام ولی خب از8تا4سركار میرم 

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...

نمیتونی کارای پاره وقت انجام بدی؟ مثلا فروشندگی پاره وقت یا منشی منم دانشجوام ولی خب از8تا4سركار میر ...

محل زندگی خودم که نه. محل تحصیلیم که فقط میرم واسه کلاس و برمی گردم.