2777
2789

😔😔😔منم همیشه آدم دپ و غمگینی بودم بخاطر شرایط و خلقیات وحشتناک پدر مادرم و طرد شدن از تمام شهر و همچنین بعدها بخاطر رفتارهای اشتباه همسرم و فکر میکردم ک این ته افسردگیه اما..

اندکی شعر..🙂🌻

اما الان حالم به حدی وخیمه ک حسرت اون روزامو میخورم با اینکه به ظاهر زندگی آرومی دارم و مشکلات حل ک نه ولی توی زمان انگار جذب شدن یعنی سرجاشون هستن ولی تبدیل شدن به عادت

اندکی شعر..🙂🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من میرم باشگاه و ورزش زومبا ک از شادترین ورزشهاست رو میکنم ،با بچم پارک و با دوستام دورهمی میرم اما کافیه بخابم همین ک چشمام گرم میشه به بدترین حال ممکن و ترس خود ب خود از خاب بیدار میشم مخصوصا بعد از ظهرها...هنوز دکتر نرفتم و نمیدونم همین پانیک هست یا نه ولی میدونم از هزار تا درد بدنی بدتره و بهم ثابت شد ک افسردگی درد داره اونم نه درد جسمی ک قابل تحمل هست درد روحی ک یکهو ب آدم دست میده و از داخل به حدی آشوبت میکنه ک در یک لحظه هزار بار آرزوی مرگ کنی

اندکی شعر..🙂🌻
یعنی از امور رومزه میفتن این افراد

نه من توضیح دادم تا حدی که ممکن هست وقتی میخام برم بیرون به خودم میرسم ،،سعی میکنم خوشحال ب نظر بیام سعی میکنم با کلاس باشم سعی میکنم با همسر و دخترم بهم خوش بگذره اما همواره توی همون لحظات دلم برای مردن پر میکشه😔💔

اندکی شعر..🙂🌻
عمه منم پارسال افسردگی داشت آخه ما باهم زندگی می کنیم . می دونم خیلی سخته

من خیلی نگرانم کسی مخصوصا همسرم متوجه نشه آخه مطمعنم هم همسر و هم خانوادم فکر میکنن برای جلب توجه اینو میگم و این دردی ک تو از درون میکشی و توی خودت میپیچی و کسی نباید متوجهش بشه خیلی بده

اندکی شعر..🙂🌻
میشه بگید حملات چه علایمی دارن؟

یهو ی اظطراب و استرس شدید بهم دست میده ک نفسم تنگ میشه میگن اوجش ۱۰ دیقس اما من تا دوساعتم بودع ک تو این حالت باشم و اینقد بهم فشار میاره ک موهامو از ریشه میکشم

یهو ی اظطراب و استرس شدید بهم دست میده ک نفسم تنگ میشه میگن اوجش ۱۰ دیقس اما من تا دوساعتم بودع ک تو ...

وای منم تقریبا همینطور میشم اما با این تفاوت ک موهامو نمیکنم ولی به شدت حالم بد میشه و نگران و مضطرب میشم😔😔😔😔الان یکماهه ک عصرها این حالت بهم دست میده

اندکی شعر..🙂🌻