2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما با من چیه خانم محترم ؟؟؟؟؟؟

من باهات مشکلی ندارم گلم 

ولی خداوکیلی معلمی؟؟ 

چنتا کاربری داشتی با اونا هم دورغ میگفتی 

به خدا اشتباه میکنی 

انشالله بهترین نصیبت بشه فقط از خدا بخواه 

اینجوری درست نیست 

من باهات مشکلی ندارم گلم ولی خداوکیلی معلمی؟؟ چنتا کاربری داشتی با اونا هم دورغ میگفتی به خدا اشتباه ...

آخه داخل تاپیکم بسیار بد حرف زدید گفتم من تا حالا باهاتون برخورد نداشتم 

بله 

چی چند تا کاربری ؟ کی من داشتم ؟؟؟؟ 

معلم بودن دروغ داره ؟ 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

جواب بدید دیگه چیکار تون کردم ؟؟!! من اولین بار بود دیدمتون تو سایت

من نخواستم تو تاپیکتون جلو بقیه بگم 

ولی من مطمئنم که شما یه نوجوونی یا حداقل معلم نیستی 

ادبیاتت و طرز نوشتنت اصلا به معلما نمیخوره معلومه خودت دانش آموزی. 

حتی توی یه تاپیکی از چند نفر شنیدم شما کاربری چندمت هست که تو همه شون معلمی و یه سبک خاصی تاپیک میزنی 

البته قبل اینکه کاربرا بگن من میدونستم اینو. 

فقط بدون من نیستم خیلیا میشناسنت 

من نخواستم تو تاپیکتون جلو بقیه بگم ولی من مطمئنم که شما یه نوجوونی یا حداقل معلم نیستی ادبیاتت و طر ...

امیدوارم خدا جواب همه این قضاوت ها رو بده 

من هستم و خدای خودم 

خدانگهدار 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

انشالله شما هم به آرزوهات برسی ولی بدون این راهش نیست من اینو مادرانه و خواهرانه بهت گفتم

من به ارزوهام رسیدم 

ولی شما نباید هر حرفی رو باور کنی 

دیگه ریپلای هاتون رو نمیخونم 

@بگویاسی زنبامرام تو این تاپیکم اومده بود وای خدا چقد تابلو معلوم شده همشون یکی هستن

واای😂😂😂 این دیگه خیلی کودنه اسم خودش هم گذاشته البالو خانوم زرنگ

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE