2777
2789
عنوان

ب نظرتون همسرم رفیق بازه؟

156 بازدید | 7 پست

صب تا عصر سرکاره.ولی همین که میاد میره پیش دوستاش.(هرشب حدودا ۴ساعت وقتشو با دوستاش میگذرونه)مارو بیرون میبره ولی زیاد برای ما وقت نمیزاره.تو خونه هم زیاد اهل حرف زدن نیست.

من چیکار کنم چه راه حلی میتونین پیشنهاد بدین که بگم وقتشو بیشتر با ما بگذرونه؟من مخالف رفیق داشتنش نیستم.داشته باشه اما تعادل رو هم برقرار کنه.یکی دوبار گفتم باشه میگه ولی پشت گوش میندازه یا میگه خونه چیکار کنم،یا شب ساعت نمیگذره اعصابم خورد میشه...

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

آره رفیق بازه ،بچه ندارین اگه ندارین بچه دار شین وقتشو با بچه بگذرونه بعدشم همینکه از سرکار میاد یه چایی میوه ای کیکی چیزی براش ببر با هم روی مبل لم بدین ویه فیلم خوب بزارین ببینین کلا با صحبت واینا وقتشو پر من که نره جای رفیقاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره رفیق بازه ،بچه ندارین اگه ندارین بچه دار شین وقتشو با بچه بگذرونه بعدشم همینکه از سرکار میاد یه ...

یه نق نقو ۳ساله دارم.باور میکنی من سرمو بر میگردونم اقا فلنگو میبنده یا میگه کار پیش اومد بعد ک زنگ میزنم میبینم پیش دوستاشه.اصلا اهل حرف زدن نیس.شب میاد خونه پای تلویزون فیلم میبینه.

بله رفیق بازه . متاسفانه آدم رفیق باز عوض نمیشه . محیط خونه رو براش شاد کن . آرایش کن باهاش زیاد حرف ...

همه اینکارا حتی بیشتر هم انجام دادم.اصلا ادم غر غرویی نیستم.میاد هم با روی خوش استقبال میکنم.ولی اصلا انگار ن انگار.واقعا نمیدونم چیکار دیگ باید بکنم

پس از دست همون نق نقو فرار میکنه

اره منم حدس میزنم میتونه یکی از دلایلش این نق نقو باشه چون کلا کم حوصلس و این فندق هم نق نقو و بهونه گیر.نمیدونم چیکار کنم دیگ🥲