2777
2789
عنوان

کسی هست راهنمایی کنه راجب کنکور ؟/

531 بازدید | 50 پست

من الان ی سوال دارم ب هر مشاوری زنگ میزنم میگه سوالتو بپرسی ۲۰۰ کنتر نمی‌گیریم 😐😐😐،خیلی عجیبه برام بخاطر پنج دقیقه راهنمایی رحم نمیکنن😐😐😐 حالا سوالم اینه من کنکوری رشته تجربی ۱۴۰۰  هستم، دهم چاپ ۹۷ ،یازدهم چاپ ۹۸ و دوازدهم چاپ۹۹ دارم و ۱۴۰۰هم کنکور دادم، حالا در طی گذر این دو سه سال ایا نیازه همه کتاب ها پ درسنامه رو از اول بخرم؟ خب توان مالیم نمیرسه همرو بخرم فقط میخام اونایی ک خیلییی تغییر کردن رو بخرم و بقیه ک یکم تغییر کردن رو خودم توی کتاب درسی اعمال کنم، یکی نیست بدونه کمک کنه🥲؟/

تا جایی که من میدونم سال ۹۸ به قبل نظام قدیمه و ۹۹ اولین سال نظام جدید بوده حالا باز دقیق نمیدونم

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط کتاب درسی زیست و شیمی بخر از دهم تا دوازدهم ، فقط متن کتاب درسی تغییر ریز کرده ، از سایت مدا بوک سفارش بده ، کتاب تست نیاز نیس بخری دوباره ، سوالای کنکور جدیدم دانلود کن بعنوان نمونه سوال

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

درسنامه رو نه فقط حواست به تغییرات کتاب درسی باشه

ولی تست‌ها رو سعی کنی جدید بزنی بهتره

چون یه جورایی کنکور روندش عوض شده و اینا بهتره جدیدتر باشو اینکه با بچه‌های کنکوری سایت تو تل یه گپ زدیم برای گزارشکار و کمک به هم

خواستی بگو لینک بدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نیاز نیست بخری..کتابا همونن اگه میتونی زیست دهمتو فقط اپدیت کن

جدی؟پس چیه همه میگن فیزیک دهم ب کل تغییر کرده چمیدونم شیمی دهم تغییر کرده،گیج شدم نمی‌دونم چ کنم/

درسنامه رو نه فقط حواست به تغییرات کتاب درسی باشه ولی تست‌ها رو سعی کنی جدید بزنی بهتره چون یه جور ...

مرسی اگ لینک‌بدی/

یعنی خیلی مفهوم عوض شده؟/

الان تو اپدیتی کامل؟/

جدی؟پس چیه همه میگن فیزیک دهم ب کل تغییر کرده چمیدونم شیمی دهم تغییر کرده،گیج شدم نمی‌دونم چ کنم/

مگه سال 1400 کنکور ندادی؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
عزیزم فقط کتاب درسی زیست و شیمی بخر از دهم تا دوازدهم ، فقط متن کتاب درسی تغییر ریز کرده ، از سایت م ...

ینی کتاب های کمک درسی نخرم دیگه؟ خب نکته اگ اضافه شده باشه چی؟/