دوستان من از هفته ششم لکه بینیم شروع شد اول قهوه ای کم رنگ بعد پر رنگ بعد لخته قهوه ای بعد قرمز انقدر نگران شدم که سریع خودم رو رسوندم کلینیک و سونو گرافی شدم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من هفته دیگه انتقال دادم دکتر برام پرادبنازول 5 هر دوازده ساعت داده تا انتقال یا بعدش نمیدونم ...
به سلامتی عزیز دلم، قبل انتقال حتما آب و نشاسته بخور تا هفت روز بعد انتقال هم حتما ادامه بده! مدیتیشن کن و آرامشتو حفظ کن که خیلی تو مثبت شدن آزمایشت تأثیر داره!
من در هفته هفتم بارداری هستم و لکه بینی قهوه ای دارم و البته اندازه لکه اندازه سر سوزنی می باشد و 5 هفته و 4 روزه که سونو دادم تشکیل قلب شکل نگرفته بود و اندازه کیسه 13 میلی متر بوده آیا امکان بارداری پوچ وجود دارد با توجه به این لکه بینی قهوه ای که الان دارم ؟