2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هفتم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هفته دیگه انتقال دادم دکتر برام پرادبنازول 5 هر دوازده ساعت داده تا انتقال یا بعدش نمیدونم شمام استفاده کردید

مبارک باشه بارداریتون ایشالا 9 ماه عالی داشته باشی دارو هامم اسپرین همبن قرص اسید فولیک پروژترون امپول و شیافش

عزیزم کارایی که قبل انتقال بعدش کردی و قرصایی که داشتی قبلش میشه ب گی ممنون

سلام عزیزم، این پیج قبلی من هست : bita6666 

تمام مراحل از نوع دارو تا قیمت داروها و سهم بیمه و … تاپیک زده شده! باز اگر سوالی داشتی حتما بپرس جواب میدم

عزیزم من هفته دیگه انتقال دادم دکتر برام پرادبنازول 5 هر دوازده ساعت داده تا انتقال یا بعدش نمیدونم ...

به سلامتی عزیز دلم، قبل انتقال حتما آب و نشاسته بخور تا هفت روز بعد انتقال هم حتما ادامه بده! مدیتیشن کن و آرامشتو حفظ کن که خیلی تو مثبت شدن آزمایشت تأثیر داره!

با سلام 

من در هفته هفتم بارداری هستم و لکه بینی قهوه ای دارم و البته اندازه لکه اندازه سر سوزنی می باشد و 5 هفته و 4 روزه که سونو دادم تشکیل قلب شکل نگرفته بود و اندازه کیسه 13 میلی متر بوده آیا امکان بارداری پوچ وجود دارد با توجه به این لکه بینی قهوه ای که الان دارم ؟

خداروشکر تو سونوگرافی هماتوم و مشکل دیگه ای دیده نشد! و قلب هر دو‌جنین هم میزد! مثل اینکه در بارداری ...

سلام عزیزم نی نی های شما خوب هستند

منم لکه بینی دارم همش نگرانم 

یبار جمعه سونو رفتم همه چی خوب بود

لکه بینیم هم قطع شد ولی دوباره امروز لکه بینی دارم

سلام عزیزم نی نی های شما خوب هستندمنم لکه بینی دارم همش نگرانم یبار جمعه سونو رفتم همه چی خوب بودلکه ...

سلام عزیزم شما چکار کردین بهتر شدین ؟منم الان ۷هفتم دیشب لک بینی قهوه ای داشتم با رگه

رفتم سونو همه چی خوب بود ضربان قلب هم داشت

اما دوباره صبح دیدم لک

سلام عزیزم شما چکار کردین بهتر شدین ؟منم الان ۷هفتم دیشب لک بینی قهوه ای داشتم با رگهرفتم سونو همه چ ...

سلام گلم 

بله من خداروشکر الان لکه بینی ندارم

همون استراحت کنید و شیاف استفاده کنید 

دکترتون امپول نداده بهتون؟