2777
2789
عنوان

اسنپ عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 22 پست
فوقشبلاک‌میشه تمام چکاری میتونه بکنه

فکر کن خیلی ها از دست مالی و تعرض راننده اسنپ ها گفته بودن

درسته تو هر قشری خوب و بد هست ولی تجربه های بقیه از این راننده ها خیلی زیاد تراز خوبی ها بود

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن خیلی ها از دست مالی و تعرض راننده اسنپ ها گفته بودن درسته تو هر قشری خوب و بد هست ولی تجربه ...

اخه دستمالی اینا درسته تو ماشین بخوای نخوای ممکنه اتفاق بیفته ولی اینکه گفته شمارتونو باز کنین حرف بدی نزده و

فکر کن خیلی ها از دست مالی و تعرض راننده اسنپ ها گفته بودن درسته تو هر قشری خوب و بد هست ولی تجربه ...

من تا حالا مورد بدی با اسنپ برام پیش نیومده خداروشکر ولی حرفش یکم برام عجیب اومد آخه اگه مسافر چیزی جا بزاره مگه نمیشه از طریق خود اسنپ باهاش تماس گرفت و پس داد؟ یعنی بدون دونستن شماره از طریق خود اپ

راست میگه طفلک  منظوری نداشته  ممکنه وسیله ای جا بذاره آدم اگه ادم خوب و امانتداری باشه ...

آخه روزانه کلی مسافر سوار میکنن از کجا میخوان بفهمن وسیله بر کدوم مسافره

من تا حالا مورد بدی با اسنپ برام پیش نیومده خداروشکر ولی حرفش یکم برام عجیب اومد آخه اگه مسافر چیزی ...

کرم داشته لابد😁

اخه دستمالی اینا درسته تو ماشین بخوای نخوای ممکنه اتفاق بیفته ولی اینکه گفته شمارتونو باز کنین حرف ب ...

خب به اون چه من میخوام باز بذارم یا نه👌