2777
2789
عنوان

زن داییم😳

1138 بازدید | 68 پست

دایی بنده با مادر بزرگم زندگی می کردند

اما الان مدتیه دیگه خونه نمیان

از اتاقشون عکس دونفره خودش و یه خانم دیگر رو دیدیم ظاهرا خانم قبلا ازدواج کردن چون یک بچه دارند

داییم مجرده و تابحال ازدواج نکرده

الان مدتیه خیلی منزل مادری نمیرن احساس میکنیم بااون خانم زندگی کنن حالا اینکه ایشون رو صیغه یا عقد کردن بی اطلاع هستیم

من میخواستم از طریق پیج اینستا با اون خانم ارتباط بگیرم بنظرتون کار درستیه؟ 

راستش اصلا نمیدونم نسبتش با داییم چیه اگر واقعا ازدواج کردن خوب معرفی بشه به خونواده

چون قبلا پنهانی بود اما الان علنی عکس دونفره میزاره پروفایل خونواده مادریمم انقدر سرد رفتار میکنن چون میگن از نظر فرهنگی و مسائل دیگه هم کف نیستیم🤦🏻‍♀️براهمین پیگیر نمیشن اما من حس میکنم اونا از این وضعیت راضی نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد گنده ست به کسی چه ربطی داره. شما که کلا هیچی نگی و کاری نکنی بهتره

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ببخشيدا ولي ب شما ارتباطي نداره ك دخالت نكني بهتره

ماجرا طولانی تر از این حرفاس اما یه رفتارهایی میکنه که برای بقیه سوال بشه اما خونواده مادریم پیگیری نمیکنن تردش کردن دلم میسوزه

بخاطر داییم اینکارو میخوام بکنم چون احساسم میگه دلش میخواد معرفیش کنه به خونواده

ایشون بزرگ تر از شما هستن ، صلاح زندگی خودشون رو بهتر میدونن

اگه میخواستن ،معرفی میکردن

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
ایشون بزرگ تر از شما هستن ، صلاح زندگی خودشون رو بهتر میدونن اگه میخواستن ،معرفی میکردن

باور کن میخواد چون چندباری غیرمستقیم گفته با اینکه بزرگتره اما هیچوقت نتونست خواسته هاش رو بیان کنه