2777
2789
عنوان

هوش هشتگانه گاردنر برای کودکان

158 بازدید | 12 پست

هوش هشت گانه یا همچنین شناخته شده به عنوان هشت نوع هوش توسط هوارد گاردنر در سال 1983 معرفی شده است. این نظریه بر این اصل تأکید دارد که هوش فراتر از یک مفهوم یکپارچه است و با توجه به ابعاد مختلف تعریف می‌شود. هشت نوع هوش که در این نظریه مطرح می‌شوند عبارتند از:

هوش لغوی: قدرت استفاده از کلمات و زبان به منظور انتقال اطلاعات و بیان ایده‌ها.

هوش منطقی ریاضی: توانایی حل مسائل منطقی و ریاضی.

هوش فضایی: توانایی تصور و مدل‌سازی فضا و اجسام در ذهن.

هوش موسیقیایی: توانایی درک و خلق موسیقی و ریتم.

هوش بدنی‌حرکتی: توانایی استفاده از بخش‌های مختلف بدن به منظور انجام حرکات کاربردی و هماهنگی بین آن‌ها.

هوش بینشی: توانایی درک و فهم عمیق از مسائل، ایده‌ها و ارتباطات پنهان در زندگی.

هوش اجتماعی: توانایی درک و تعامل با دیگران و شناخت روابط اجتماعی.

هوش خودشناسی: توانایی درک خود، احساسات، مهارت‌ها و نقاط قوت و ضعف خود.

هر فرد می‌تواند در هر یک از این هشت نوع هوش توانایی‌های متفاوتی داشته باشد و هیچکس به طور کامل در تمام این نوع‌ها برتر نیست. این نظریه می‌تواند به ما کمک کند تا بهتر بفهمیم که هوش چیست و چگونه می‌توان آن را اندازه‌گیری کرد و توانمندی‌های هوشی خود را بهبود بخشیم.

هوش هشت گانه گاردنر منبع: https://aramekidsland.com/هوش-هشت-گانه-گاردنر/

یادش به خیر ما کلاس نهم بودیم این آزمونها رو مشاورمون گرفت ازمون.

تست،mbtiهم خوبه کلا کمک میکنن آدم خودش رو بشناسه

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ،شما تست معتبری میشناسین که آدم انجام بده استعدادشو پیدا کنه من واقعا نمیدونم از چی خوشم میاد😑 ...

ببین یه سایت میشناسم کارشون خیلی قویه توی حوزه های مختلف ادرسشو میزارم نگاه کن اگه نداشت یه جا دیگه بگم بهت

https://psychoexir.com/