من ی دخترم دارم ب اسم آنیسا خودم قبلا طرفدار تک فرزندی بودم نظرم بود ی دونه رو با کیفیت بزرگ کنم ولی الان دلم میسوزه ک تنها باشه و خاهر نداشته باشه یک سالو 8 ماهشه منو شوهرم بشدت روش حساسیم و جفتمون همه انرژیمون و فکرمون روی آنیساست جفتمون کلاسای فرزند پروری میریم و راجب تربیت صحیح کتاب میخونیم ک بتونیم عالی بزرگش کنیم و تصمیم گرفتیم چند سال دیگه بریم آلمان فقط بخاطر آینده و تحصیل آنیسا با اینکه اینجا شرایط کار همسرم عالیه ولی فکر اینکه ی بچه دیگم بیارم و همین قدر روش حساس باشم و همین قدر انرژی بزارم واقعا برام قابل هضم نیست و فکر میکنم نمیشه چون همه توانم صرف آنیسا میشه از طرفی اینکه بزرگ بشه و تنها باشه خیلی دلم میگیره موندم واقعا نظر شما چیه؟
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه