2777
2789
عنوان

به نظرتون تا اون موقع لاغر میشم؟

97 بازدید | 8 پست

بچها من قدم ۱۶۳ وزنم ۶۸ 

یه هفتس رژیم‌ گرفتم و قند اصلا مصرف نمیکنم و تو کالری نقصانم برنج دو شب یه بار شاید بخورم اونم ۴ قاشق و روغن خیلی کم مصرف میکنم

ورزشم سعی میکنم پیاده روی‌کنم ولی سه روز‌در هفته اسپینینگ(دوچرخه) و فانکشنال میرم

به نظرتون تا آخر آبان تقریبا چقد لاغر میشم؟  

هیچی دو هفته دیگه وزنت استپ می‌شه بجاس وزن موهات کم میشه و میریزه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به جز رژیم و ورزش باید چیکار کرد واسه لاغری؟

صبور بودن و عجله نکردن و استمرار. یک شبه چاق نشدی که یک شبه لاغر شی. بعدشم اصلا لاغر شی میدونستی چیزی که آب میره با لاغری سریع عضله هست؟ و وقتی عضلاتت تحلیل بره ولی چربی سرجاش باشه خوس هیکل نمی‌شه فقط عدد روی ترازو میاد پایین. چیزی که ادما رو خوش هیکل میکنه درصد چربی کم و عضله‌ی بالا هست که با صبر بدست میاد. یکی ممکنه هم قد و وزن شما باشه ولی خیلی خوش هیکل و فیت باشه چون درصد عضلاتش زیاده ولی چربی بدنش کم. باید رژین اصولی بگیری و ورزش کنی و صبور باشی همین راه درستش اینه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

این کاهش وزن منه. اگر اصولی باشه شکم آب می‌شه ولی وقتی یهویی لاغر میشی چون عضلات تحلیل رفته شکم سر جای خودش میمونه

این کاهش وزن منه. اگر اصولی باشه شکم آب می‌شه ولی وقتی یهویی لاغر میشی چون عضلات تحلیل رفته شکم سر ج ...

ایوللللللل😍😍😍😍😍تو چند وقت و با چه رژیم و ورزشی؟

ماشاللللله بهتون

من کمرم مثل شماس فقط‌ رونام عذابه

ایوللللللل😍😍😍😍😍تو چند وقت و با چه رژیم و ورزشی؟ ماشاللللله بهتون من کمرم مثل شماس فقط‌ رونام ...

اینکه لاغری موضعی نداریم اینو باید درنظر بگیری بستگی به تجمع چربی و ژنتیک یه جایی اول آب میشه یجایی دیرتر. رژیم از متخصص تغذیه گرفتم. ورزش هم بدنسازی. توی ۸ماه