2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بزن تایپکای قدیمی بخون بهترجواب دادن تاالان نگران نباش خواهرجان ان شاءالله نی نی جانت سالمه کیستارفع میشه توکل کن ب الله جان نی نی منم توگردنش کیست هیگروماداره هیچ کاری ازدسم برنمیاد نشستم توکل کردم ب الله جان باگریه کردن چیزی درست نمیشه بدترنی نی گناه داره اذیت میشه توکل کن گلم الله همه نی نی یاروسالم کنه الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
فقط میخوام سالم باشه  تو نت چیزای خوبی ننوشتن😭😭😭😭

اصلا نت رو نخون...من قدیم ها تو نی نی سایت از این مشکلات جنین زیاد می دیدم..اما دکتر می گفت مهم نیست...برای اونها عادی هست...این چیزها در جنین به وجود میاد و خود به خود هم از بین میره...سونوی بعدی شک نکن دیگه نیست.

گلم بزن تایپکای قدیمی بخون بهترجواب دادن تاالان نگران نباش خواهرجان ان شاءالله نی نی جانت سالمه کیست ...

کیست خیلی نادریه 

گشتم هیچکس چیز درستی نگفته 

فقط یه مامانا پسرش عمل کرد و فوت شد😭 انشالله توکلم ب خداست شما هم برام دعا کن

اصلا نت رو نخون...من قدیم ها تو نی نی سایت از این مشکلات جنین زیاد می دیدم..اما دکتر می گفت مهم نیست ...

خدا کنه 

دکتر گفت ممکنه مجاری صفراوی انسداد داشته باشه براهمین این مشکلو داره😭😭

کیست خیلی نادریه  گشتم هیچکس چیز درستی نگفته  فقط یه مامانا پسرش عمل کرد و فوت شد😭 انشا ...

عزیزم میدونم سخته قبول کردنش خودمم حال خوبی ندارم.کاش هیچوقت هیج مادری بابچه اش امتحان نشه وصبرش سنجیده نشه الهی امین....هیچ برگی ب اذن الله پایین نمیفته....الله دردمیده خودشم درمان میکنه ذکرکن گلم لاحول ولاقوه الا بالله زیادبخون...آرام باشه خودتوقوی کن بگومن ازپسش برمیام خودتونباز برای هرکسی یک نوع مشکلی داره الله تمام مشکلاتوحل کنه الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
عزیزم میدونم سخته قبول کردنش خودمم حال خوبی ندارم.کاش هیچوقت هیج مادری بابچه اش امتحان نشه وصبرش سنج ...

الهی امین 

من اصلا قوی نیستم 

همیشه میگفتم خدا من با بچه هام امتحان نکن من توانشو ندارم 

شبو روزم شده گریه 

خدا برام معجزه کنه من طاقتشو ندارم 

انشالله شما هم بچت صحیخو سالم دنیا بیاد 

ان شاءالله نشستم ب الله جان درگاها به من وبچه ام رحم کنه وتمامی نی نی ها ودل مادراشونوشادکنه الهی امین...ان شاءالله بیای تایپک بزنی بگی نی نی جانت سالم ب دنیااومده