2777
2789

سلام دوستان من همیشه از نی نی سایتیها خیلی چیزا یادگرفتم گفتم تجربه امو باهتون به اشتراک بزارم

من تو اقدامم وکلی آزمایش هورمونی و... دادم فقط فریتین (ذخیره آهنم)پایین بود گفتم تا دکتر آزمایشمو ببینه من همین آهن ایرانی که دارم رو فعلا بخورم دوروز گذشت و من برای اولین بار روز۱۶سیکل دچار لکه بینی شدم انقدر ناراحت بودم که حد نداشت دکترهم رفتم بهم قرص آهن خارجی داد و من با خوردن اونها لکه بینیم بدتر شدم اما نمیخواستم قرص هورمونی دیگه بخورم گفتم صبر کنم قطع بشه اما نشد و وایسادم ۱۴ روز بعدش پریود شدم وهمچنان داشتم قرص آهن خارجی رو میخوردم.روزهای اول پریودم خونریزیم نسبت به همیشه خیلی زیاد بود درصورتیکه من روز پنجم همیشه لکه بینی داشتم اما این دفعه خونریزی بود.خلاصه انقدر فکرکردم که چرا اینجوری شدم یادم افتاد تنها کاری که این ماه کردم مصرف قرص آهن بود قطعش کردم و دیدم واقعا خونریزیم خیلی کم شد والان چندروزه نمیخورم و واقعا خیلی کم لکه بینی دارم و امروز ماست و سماق خوردم و تاالان قطع شده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.