2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلم...

309 بازدید | 17 پست

سلام من 4 ماهه نامزد دارم منظور از نامزد یعنی هنوز عقد نیستیم و رابطه فامیلیه‌ ایشون پسر خاله مادرم هستند

از همه نظر عالی ان‌ نمی‌دونم چرا بهش حسی پیدا نمیکنم و اینکه به اصرار مادربزرگ و مادرم جواب بله دادم

از طرفی اونا هم خانواده با اصالتی هستند گفتند 3 سال صبر میکنیم بعد عقد کنیم ولی من هیچ احساسی به آقا ندارم پدرم میگن بهم بزنم نامزدی رو اگر دوستش ندارم ولی همچنان میگن اگه خواستگارای بعدی بیان با این آقا مقایسه می‌کنی و پشیمون میشی

به نظرتون عشق بعد از ازدواج به وجود میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس میگن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اگه اون دوست داشته باشه و بهت محبت کنه و تامین کنه تو و خواسته هات رو برآورده و باهات خوش خلق باشه و ...

ایشون واقعا دوستم داره خیلی هم ابزار علاقه می‌کنه من بی احساسم اونم به خاطر دخالت‌های بقیه

دیدم بعد از ازدواج باهم خیلی خوب میشن و عاشقانه  خب بستگی به طرف مقابلت داره  اگه شرایطش ...

از همه نظر عالیه فقط از لحاظ ظاهری اوایل بدم نیومد الان بی حسم نه بدم میاد نه خوشم میاد

دلیلی هم ندارم واسه جدایی هم وضعیت اخلاقی مالی خانوادگی خوبی داره هم پدر مادرش دوستم دارن

ببین به خوبی هاش فکر کن کم کم دوستش داشته باش 

اینکه پسر خوبیه همچیش اوکیه 

چکار به دخالت مادر بزرگت داری بیخیال

ببین به خوبی هاش فکر کن کم کم دوستش داشته باش  اینکه پسر خوبیه همچیش اوکیه  چکار به دخال ...

مامانبزرگم چون آقا بچه خواهرشه خیلی هواشو داره فکرم می‌کنه از یکی دیگه خوشم میاد که محلش نمیدم