2777
2789

واقعا   خستم  خستم  از لاغری از اعتماد ب نفسی ک داره  متلاشی میشه     کل عنرم درگیر خرید  قرص بودم   یه مدت میخورن چاق میشم  باز  از قبل لاغرتر میشم 

همه خانوادمون همینیم همبشه دغدغمون چاقی بوده 

اینقد بدبختم که  دختر ۷ ساله ی خواهر شوهرم میاد بم میگه زن دایی لاغریی

میخاستم  سرمو بکوبم ب دیوار 

اشتهام    کمه  بیشتر از یه لقمه بخورم میمیرم  از حال بد 

چقد باید دارو خورد   و نتیجه نگرفت 

هیج لباسی بم نمیاد   دسام لاغرررر پاهام لاغر صورتم لاغر

تروخدا وقتی کسیو میبینید لاغره مسخرش نکنید و ب روش نیارید نمیدونید چقد نابود میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  داره  وقتی هیچچچ لباسی بت نمیاد    وقتی استخون خالص باشی

آخی عزیزم

پودر سنجد بخور با شیر خیلی چاق می کنه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
دیگه ب هیچی اعتماد ندارم هر راهی رفتم تهس لاغری مونده 

من بچگیم خیلی خیلی لاغر بودم کلاس چهارم ۲۰ کیلو بودم الان پسر خالم که ۴ سالشه ۲۰ کیلوعه با خودم میگم اون موقع چقد لاغر بودم

اشتهام خیلی کم بود انواع شربت اشتها رو مامانم بهم میداد ولی خب چند سال بعد مامانم هی بزور می گفت غذا بخور  و به زور مامانم بیشتر از ظرفیتم می خوردم به مرور معده بزرگ میشه بعدش دیگه خودت اشتهات زیاد میشه چاق میشی

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
دیگه ب هیچی اعتماد ندارم هر راهی رفتم تهس لاغری مونده 

شیرینی خامه ای بخور خیلی غذا بخور حتی اگه اشتها نداری بخور به مرور معدت بزرگ میشه خودت با اشتها میخوری

ظاهراً بچه زیر یکسال دارین، شیر هم میدین؟ من سه ماهه زایمان کردم اندازه خرسم😐 نه میتونم رژیم بگیرم ...

بچم ۹ماهشه  شیر خشک میدم از اول     اخه  بچه که خیلی    فعالیت    داره من از بس دنبالش میدوام  لاغر شدم