2777
2789
عنوان

خیانت

417 بازدید | 23 پست

دیشب مچ شوهرم گرفتم همش انکار کرد 

الان رفته سرکار شروع کرده به شلوغ کاری 

داداشش زنگ زد پرسید منم سر بسته بهش گفتم 

الان داداشش داره میاد خونمون 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نبخش بزار به گوه خوردنش پشیمون شه دوباره تکرار نکنه

داره قیامت میکنه شلوغ میکنه من بی خیال شم تازه بگم من اشتباه کردم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
چطور متوجه شدی؟ مگه مدرک نداری که انکار میکنه؟

دارم الانم به داداشش نشون میدم 

از پنجره نگاه کردم داداشش تو ماشینه داره با تلفن حرف میزنه هنوز نیومده بالا 

دارم الانم به داداشش نشون میدم  از پنجره نگاه کردم داداشش تو ماشینه داره با تلفن حرف میزنه هنو ...

حتما داره با شوهرت حرف میزنه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
دارم الانم به داداشش نشون میدم  از پنجره نگاه کردم داداشش تو ماشینه داره با تلفن حرف میزنه هنو ...

چی شد صحبت کردید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
چی شد صحبت کردید

اره 

رفت نشونش دادم همه پیام هارو 

چی بگه 

فقط میگه تورو خدا ببخش آبرومون میره

اره  رفت نشونش دادم همه پیام هارو  چی بگه  فقط میگه تورو خدا ببخش آبرومون میره

عزبزم .چه سخت ..خداکمکت کنه...بخشیدنشو راحت بهش نگو یه چندتا شرط و شروط بذار براش

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا