2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم بازار که شوهرم قیمتا رو ببینه. سرش که سوت کشید میبرمش پارچه ش رو میخرم و خودم میدوزم. نصف قیمت درمیاد. یه ماچم میکنه میگه قربون خانوم هنرمندم بشم😁😁😁😁

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

من میرم بازار که شوهرم قیمتا رو ببینه. سرش که سوت کشید میبرمش پارچه ش رو میخرم و خودم میدوزم. نصف قی ...

ایول

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
مانتو گرفتم ۷۰۰ یکی از فامیلا شوهر پیش بقیه فامیلا خیلی میگفت گرون گرفته و.... مثلا من پولای شوهرمو ...

میگفتی خود شوهرم اصرار داشت. اصلا گفته برا کی خرج کنم بهتر از تو. تا باشه خرج خورد و خوراک و لباس بشه، خرج دوا درمون نشه. 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

مانتو گرفتم ۷۰۰ یکی از فامیلا شوهر پیش بقیه فامیلا خیلی میگفت گرون گرفته و.... مثلا من پولای شوهرمو ...

اصلا گرون نیست اصلا

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

معمولا توی آف میخرم، 

از جاهای خوب میخرم ولی خیلی ارزون، ۳۰۰_۲۰۰_۴۰۰

بعد همونو تو چندتا مغازه اونور تر. ۱۵۰۰ میفروشن😊 تو شش ماه شش تا خریدم، البته چون ارزون بود

مانتو چرم مشهد هم دارم

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
میگفتی خود شوهرم اصرار داشت. اصلا گفته برا کی خرج کنم بهتر از تو. تا باشه خرج خورد و خوراک و لباس بش ...

آخ گفتییی

اما نمیشه گفت

من سکوت کردم و ب زمین خیره شدم

البته خودش ماهانه لباس میخره

من سالی یکی دوبار در کل میخرم