2777
2789

سلام دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم شوهرم خیلی بد اخلاقه دست بزن داره منو وبچه ها رو سر کوچکترین چیز میزنه پسر بزرگمو پارسال زمستون زیر بارون انداخت توی حیاط نمیدونم چکار کنم از یه طرف دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم از طرفی هم بچه هامو بهم نمیده دلم میخواد طلاق بگیرم 

بچهات اگه بزرگ باشن خودشون پیشش واینمیستن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیکتون هم پسره؟چند سالشه؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها رو میخواد چیکار که بهت نمیده؟

یه کیسه بوکس به جاشون براش بگیر و ببرشون😑🤦🏻‍♀️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اگ مجبوری بخاطر بچها ادامه بدی

سعی کن باهاش بحث نگیری.اگ اتفاقی بحث شد سریع برو جای دیگ .ازش دور شو ک بحث بالا نگیره.کار ب کتک کاری بکشه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

کوچیکه که با خودته بزرگه هم اگه اشتباه نکنم ی سال دیگه خودش تصمیم میگره تا پروسه طلاقت انجام شه بزرگه هم تصمیمش با خودش میشه جدا شو بچه هاتو نجات بده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤