2777
2789
عنوان

با نامزدم سرد بشم؟

502 بازدید | 31 پست

حال روحیم خوب نیس تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید

چیکار کنم؟ با نامزدم سرد بشم؟ آخه اون سرد نمیشع؟ 

غمگین باشم پیشش؟ نمیگه این افسرده س؟ 

غر بزنم؟  نمیگه این مریضه.. غر غروئه؟ 

یا همه چیو بریزم تو خودم و خوب باشم باهاش؟ 

آخه من این آدمو دوس دارم  چیکار کنم

شاید مشکل از منه که نمیتونم گذشت کنم؟ نه؟ 

یا شایدم مشکل از اونه🤔

این حرفارو بیشتر به خاطر موضوع تاپیک های قبلم گفتم

اما این آدم مشکلات دیگه ای هم داره... اصلا اهل عشق و حال نیس... یه بار بهم نمیگه بیا بریم بیرون.. بعضی وقتام که برای انجام یه کار واجب میبرتم بیرون ساعت ۹ منو میاره میندازه خونه بدون هیچ شامی خودشم میاد خونه ما شام میخوره.. یعنی انقدر براش بی اهمیتم؟! 

تا خودم نگم هیچی نمیگیره برام... مریض میشم هیچی نمیگیره برام.... 

یعنی انقدر براش بی اهمیتم؟! 

میخواد منو ببینه میاد خونمون نمیبرتم بیرون

یعنی انقدر براش بی اهمیتم؟! 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بیخیال حق داری 

هعی💔

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خسیس نیست؟

نمیدونم شاید

چرا همین حرفا رو بهش نمیگی

چی بگم بهش

خب عزیزم همه اینها  راه چاره داره

مثلا دلش برات تنگ میشه میخواد بیاد پیشت، بگو واااای عزززیززززم دوس دارم با هم بریم بیرون، فلان جا بریم، خیلی قشنگه و.... رویایی و زیبا بهش بگو

یا غذا، بگو دوس دارم عشقولانه بریم فلان رستوران کنار هم غذا بخوریم و حرف بزنیم و..

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

خودت بهش بگو امشب بریم بیرون یا شام بریم فلان جا..اگه بلد نیست یواش یواش یاد میگیره اگرم بلده و نمی ...

کسی که بخواد با من وقت بگذرونه نیازی نیس من بهش بگم..خودش هر طوری شدع کاری میکنه که یه نیم ساعت بیشتر پیشش باشم

چقدر بیخیال حق داری 

سلام عزیزم شایو منو یادت نیاد ولی من تمام مدت   تو خاطرم بودی و خدا رو قسم میدادم محمد بهت برگرده و خدا  شما رو قسمت هم کنه  تو تاییک های قبلیتم باهات حرف زده بودم 

خوشحالم واست  دیدم تو پد بازدید گفتی محمد بر گشته 

خیلی مراقب هم باشید همه ولتون کردن ؛شما دیگه همدیگرو ول نکنید  لطفا

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کسی که بخواد با من وقت بگذرونه نیازی نیس من بهش بگم..خودش هر طوری شدع کاری میکنه که یه نیم ساعت بیشت ...

حالا میزاریم رو حساب بلد نبودن و درست یاد نگرفتن اما اگر بازم نتونه تغییر کنه و یا نخواد تغییر کنه چرا همه عمرت رو حروم کنی پاش

نامزدتون یه عدد انسان خسیس بی مسولیت تشریف دارن وتاپیکای قبلیتم خوندم یه انسان خاله زنک ودهن بین .یعنی چی که حرفاتو منتقل کرده به بقیه وبعد مدرش زنگ زده اون شکلی گفته .من باشم یه لحظه هم باهمچین شخصی زندگی نمیکنم .شماها روی دیوارکی یادگاری مینویسین