2777
2789
عنوان

پوسته ی سر و چیکار کنم؟

227 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، یه سوال داشتم ازتون دخترم ۱۱ سالشه و شدیدا پوسته سر داره.میشه بهم بگید از چه طریقی میتونم برطرفش کنم؟ ممنون میشم جوابمو بدید.

سرکه سیب بریز داخل شامپوش

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون شوره نیست مگه؟ شامپو ضد شوره بگیر براش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شما امتحان کردین خودتون؟

اره

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
به نظرت خوب میشه؟ دیگه کلافه شدم به خدا

من استفاده کردم خوب شد 

شامپو کرست ضد شوره بزن براش ولی علتش رو اول پیدا کن دلیلش هورمونیه یا مشکل پوستی نباشه

ببین دخترم یه روز در میون استخر میره کلر آب بدترش کلی شامپوی زد شوره زدم براش و این بار پوسته پوسته میشه

برین داروخانه شامپوی ضد قارچ بگیرید. قرمز رنگه.چند بار بزنین  خوب میشه. قارچ سر وقتی موها زیاد مرطوب بمونن ایجاد میشه. کم که باسه فک میکنی شوره هست. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هر چیز دربارهی شوره سر ، پوسته سر و خارش سر  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه علت خارش سر خیلی هاتون یا قارچ هست یا شوره حالا ممکنه این شوره به طوری نباشه که متوجه بشید 

اوناییکه پوستشون چربه شوره دارن احتمالا اونایی که خشکه پوسته سر دارن که این دوتا با هم فرق میکنه بعضی ها هم قارچ دارن که با جفتش فرق داره ولی فکر میکنن شوره هست

توصیه اول اینه اگر پوست سر چربه سعی کنید با شامپو های دارای سالیسیلیک اسید به طور منظم موهاتون و بشورید (نمیدونمم چه برندی داره وگرنه میگفتم) با اب داغ اصلاااا موهاتون و نشورید ولرم باشه موهاتونو مرتب شونه کنید 

رنگ شوره یا پوسته ها هم میتونه متفاوت باشه زرد یا سفید ولی بیشتر سفیده حالا راهکار اصلی و میگم ببینید وقتی شما برای شوره به متخصص مراجعه کنید اگر شدید باشه همونجا تکنسین به سرتون یک محلول میزنه که همون گلایکولیک اسید هست 

حالا اگر خودتون میخواید اینکار و انجام بدید تو خونه میتونید یک تونر گلایکولیک اسید اوردینری بگیرید هفته ای دو نهایتا 3 بار قبل از شستن موها به سرتون بزنید بذارید یک ربع بمونه بعد بشورید فقط اگر از این استفاده میکنید شامپو دیگه سالیسیلیک اسید یا اسید دیگه نداشته باشه . 

تو کنترل و رفع شوره و پوسته سر به شدتتتتت موثره فقط اولش حتی ممکنه بیشتر هم بشه و این طبیعیه این گلایکولیک و قبلا هم معرفی کرده بودم برای تیرگی بدن هم قابل استفادس 

این محصول عالیه حتما امتحان کنید اگر خیلی اذیت شدید از شوره و پوسته سر . 

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره مثل همین محصل که گفتم حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .