2777
2789

خیییلی تحت فشار روحی روانیم.... دلم میخواد خودمو بکشم ولی شنیدم تو اون دنیا سخت مجازات میشن... از طرفی هم هنوز سنی ندارم دوس دارم زندگی کنم نمیتونم از این دنیا دل بکنم

واقعا دنیای مسخره ایه💔 نه میشه تحمل کرد نه میشه دل کند؛ نه از دنیا نه از یه آدم💔 باید دست و پنجه نرم کرد با فکر و خیال

خوش به حال آدمای بیخیال 

توروخدا تاپیک های قبلی منو بخونین ببینین من واقعا مشکلم خیلی بزرگه یا خودم بزرگش کردم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

اگه من بودم جدا میشدم دیگه خودکشی نداره که. بگرد دنبال راه حل

خوندی تاپیکامو؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور بفهمونس ک خط قرمزته 

آدم نشد یه فکر اساسی کن بگو یا من یا اون 

هنوز نامزدی دیر نشده 

از حالا بخوای بخاطر روابط جاری خودتو بکشی پس در آینده ب ا مشکلات بزرگتر چه کنی 

ب نظرم با روانشناسی صحبت کن بتونه یه جور شوهرتو تو مشت بگیری

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بشین با شوهرت حرف بزن

این مشکل رو اول از همه با شوهرت حل کن 

حتی اگه میتونی با هم مشاوره برید

اگه زندگیتت دوست داری خانوادتونو فعلا درگیر نکن

به شوهرت بگو حاضری منم با شوهرش رفیق صمیمی بشم ؟ که اون این حرفو میزنه واینکارا رو میکنه

اگر با شوهرت حل نکنی درگیر کردن خانواده ها فقط به ضررته 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)