2777
2789
عنوان

بی بی چک

169 بازدید | 11 پست

سلام 

من مرداد ماه ۳ پریود میشدم بلا استثنا همیشه ولی شهریور استرس داشتم زودتر شدم یعنی ۲۷ نرسید به۳.

الانم نشدم ۲۷ که شد میترسم باردار باشم ولی سه تا بیبی چک زدم مارک مدیکور زده نامعتبر هیچ خطی نداره دوتا دیشب یکی الان . باید چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک قاشق غذا خوری شکر داخل یک لیوان یبار مصرف شفاف بریز علامت بزن تا کجا رسیده بعد یک قاشق ادرار بهش آروم اضافه کن اگر مقدار شکر نصف شد یا کامل حل شد منفی اگر اصلا حل نشد یا خیلی جزعی حل شد یعنی مبارک 

همه این مراحل باید به آرامی باشد و اصلا لیوان تکان ندهید و هم نزنید 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
چقدر سخته  

اتفاقا اصلا سخت نیست جوابش هم از بیبی چک دقیق تره 

من سر پسرم بیبی چک زدم منفی بود ولی باردار بودم و هفته ۱۸🤣🤣🤣

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

شما به محض اینکه ادرار اضافه کنید سریع واکنش نشون میده اگر منفی باشه در مدت ۳ ثانیه نصف شکر حل میشه ولی اگر مثبت باشه ادرار و شکر نزدیک یک خط قرار میگیرن