2777
2789
عنوان

نامزدم از جاریم دفاع کرد

1186 بازدید | 35 پست

حتما تاپیک قبلمو بخونید

من با جاریم بحثم شده بود فردا بهش زنگ زدم که آشتی کنیم بعد بهم حرفای بد و رکیک گفت منم گوشیو قطع کردم و مادرم زنگ زد بهش و جوابشو داد

شب که رفتم خونه مادرشوهرم به خاطر این موضوع.. همه پشت جاریم وایستادن..مادرشوهرم...خواهرشوهرم.. از اون دفاع کردن و به من کلی تهمت اینا زدن و گفتن این اصلا رفت آمد نمیکنه با ما( من نامزدم و هیچکدوم از خانواده شوهرم منو دعوت نمیکنن ۳ ساله نامزدم فقط سه بار رفتم خونشون..مادرشوهرمم مهمون اینا داشتنی نامزدمو میفرسته دنبال من که منم میرم...من جایز نمیدونم بی دعوت برم خونه مادرشوهر) و من این وسط شدم آدم بده... بلاخره  بحث تو خونشون باز شد و شوهرم جلو همه... مادرش... خواهرش... زنداداشاش... جاریم بر گشت بهم گفت مادر تو نباید زنگ میزد به زنداداشم......

اینم بگم که نامزدم هر روز خونه ماس... و هر وقت میاد مامانم سفره آنچنانی میچینه.... پذیرایی های آنچناااانی میکنه ازش.... در حالی که خانواده این اصلا منو دعوت اینا نمیکنن😏

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خب کار به رفت و آمد و نوع دعوت و ..... ندارم

واقعا مادرت نباید زنگ میزد

هر چند بهتر بود نامزدت اونجا چیزی نمیگفت و توی خلوت خودتون میگفت

عقدی؟

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااحترام بهت مدرسه نبود ک دعوا کردی مادرتو بیاری بین شما دوتا بوده

آخه جاریم به مادرم فحش داد

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

نظر خاصی ندارم 

بذار بدونی من هشت ساله ازدواج کردم خونه دوتا از خواهر شوهرام یکی یه بار رفتم دوس ندارن به خانواده های داداشاشون مهمونی بدن خونه برادر شوهرا انگشت شمار بزور برادر شوهرام و گرنه جاریا متنفرن کسی بره خونشون یاد گرفتن از خواهر شوهرا 

مادرشوهرم سالی یکی دوبار و مام فقط با بابام اینا ارتباط گرم داریم چون پدرم با روی خوش پذیرای ماست 

خب کار به رفت و آمد و نوع دعوت و ..... ندارم واقعا مادرت نباید زنگ میزد هر چند بهتر بود نامزدت اون ...

به مادرم فحش داد

پس اطرافیانت خوب بشناس به مادرتم بگو دیگه رو نده بهشون

به شوهرم؟ 

به مادرم فحش داد

به هر حال مادرت نباید زنگ میزد

به شما گفته و خودت باید جواب میدادی

تاپیک قبلیت رو خوندم

ببین اگه این چیزا برات مهمه با یه مشاور صحبت کن و تصمیم جدی و قاطع بگیر

اینطوری خییییییلی بهت سخت میگذره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
هرچی بود شما باید بلد باشی از حقت خانوادت دفاع کنی

خودم دفاع کردم و روی خانوادمم بهش نشون دادم که بدونه با کی طرفه😏😏😏