2777
2789

من نمیخوام خودکشی کنم و بمیرم وگرنه قرص برنج دارم میدونمم خیلی زجر اوره مرگش ولی فقط یه چی می‌خوام یکی دوروز برم تو کما همین یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومده 

قرص برنجو ریز ریز کن 

یه ریز ازش بخور

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت نکن. جواب خدا رو چی میخوای بدی

حتی اگه عمدا یکاری کنی ک سرمابخوری هم گناه محسوب می شه

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

قرص برنجو ریز ریز کن  یه ریز ازش بخور

واقعا داری بش راه کار میدی 

یا باب الحوائجججججج باورم نمیشه😳😳😳😳

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
قرص برنجو ریز ریز کن  یه ریز ازش بخور

راهکار ندید.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

ببین عزیزم من خودم یه مشکلی داشتم که 3سال و نیم تحملش کرده بودم و هی بدتر شده بود(2سال پیش)

درواقع دیگه کارد ب استخونم رسید قرص خوردم 3روز کما بودم

اما تقریبا1ماه منگ بودم بعد کما

الان ک 2سال گذشته من بازم مریضم افسردگی گرفتم، بیحالم، سوستم، اصلانکن این کارو سعی کن مشکلتو حل کنی

خَستِ اَز این جَماعَتِ زِندهِ کُشهِ مُردِ پَرَست🙃