2777
2789
عنوان

عقده ای شدن در بارداری

478 بازدید | 48 پست

اینقدر که سال های قبل حاملگیم تست زدم ومنفی شده الان که باردارم دوس دارم فقط تست بزنم و مثبت ببینمش

بنظرتون چم شد هرماه باید تست بزنم انواع و اقسام تست خریدم و بااینکه میدونم باردارم و میدونم تستم مثبت میشه ولی هربار با دیدنش خر ذوق میشم بنظرتون مشکل روانی دارم یا تاثیر بارداریه یایه چیز دیگست؟! 😕

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باشم همون اول مثبت بشه یه جعبه بزرگ بیبی چک میخرم همش میزنم😂😂😂حق داری خیلی کیف میده

تازه همیشه قکر میکنم بعد ازمایش که بهم بگن مثبته تو خیابون یقه همه رو میگیرم بهشون میگم من باردارم😂

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
میشه واسه منم دعاکنی؟ توروخدا

ان شاء الله که این ماه باردار بشی و خدا دلت شاد کنه 

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 
منم باشم همون اول مثبت بشه یه جعبه بزرگ بیبی چک میخرم همش میزنم😂😂😂حق داری خیلی کیف میده تازه همی ...

ومنی که بعد گرفتن جواب آزمایشم استوریش کردم😂🤦‍♀️

ان شاء الله که این ماه باردار بشی و خدا دلت شاد کنه 

کاملا نرماله نگران نباش ازته ته دلت هربار ذوق کن و برای منم دعاکن این ذوقو تجربه کنم به همین زودی

درپناهخداباشی خودت و نینیت❤

منم حال میکردم طبیعیه

یه چیزی بگم بخندی الان دخترم 15 ماهشهر دو ماه پیش شک کردم بار دارم یا نه با اینکه کلی دعا کردم که باردار نباشم اما بیبی منفی دیدم حالم بد شد تو نور نگاه میکردم ببینم هاله داره یا نه😂😂😂