2777
2789

بچه ها من سرما خوردم بعد عادت ماهانه هم شدم 

الان سرفه که میکنم اون قسمت پایین شکمم یهو منقبض میشه خیلی درد میگیره چیکار کنم 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

هیچی 

سرویس میشی تا خوب شی

نصیب گرگ بیابون نشه همچین چیزی

اتل متل یه مورچه   قدم میزد تو کوچه   اومد یه کفش ولگرد  پایِ اونو لگد کرد  مورچه یه پاش شکسته   راه نمیره نشسته  با برگی پاشو بسته   نمیتونه کار کنه  دونه هارو بار کنه  تو لونه انبار کنه.  حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی  سرویس میشی تا خوب شی نصیب گرگ بیابون نشه همچین چیزی

دقیقا 

جالبیش اینجاس فردا هم شش صبح هزار تا کار دارم باید بیدار شم🤧🤧

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍