2777
2789

بچها پسرم ۳ ماهش تموم شده رفته تو ۴ ماه ی هفتس شبا خیلیییی شدید گریه میکنه و جیغ میزنه جوری ک میگم هنجرش الانه ک پاره بسه دوراز جونش هرکاریم میکنیم اروم نمیشه فقط باید با ماشین ببریم بچرخونیم بخوابه.۳ بار بردمش دکتر گفتن چیزی نیس رفلاکس معده داره واس اونه گریه هاش؟ واینکه کولیک نداشته اصلا از وقتیم ک بدنیا اومده اصلا اینجوری نبودا از گریه هاش تو شوکیم ولی وقتی میخوابه شب تا صبح میخوابه و تادصبح یبار بلند میشه شیر میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 6 ماهه شده بود، خیلی جیغ میزد، خودم تشخیص ندادم،. یک روز زن همسایه مون گفت فتق داره، ببرش دکت ...

از کجا باید متوجه بشم اخه بچم اینجوری نبود ی هفتس جوری گریهدمیکنه شبا وقتی میخواد بخوابه انگار یجاییش درد میکنه 

اون طفلی شاید دل درد داره تو آب جوش یکم نبات بنداز بذار بخوره اگه دل درده خوب میشه اگه رفلاکس نداره توش چند قطره عرق نعنا بریز خوب میشه همسایمون بهم گفت دادم به دخترم خوب شد دختر منم رفته چهار ماه بعضی وقتا جیغ میزنه نترس طبیعیه گیرمیچر هم روزی دو بار بهش بده یه بار ظهر یه بار شب موقع خواب البته اگه زیاد اذیت میکنه دو بار بده من یه قطره چکان کامل میدم بهش 

[QUOTE=314751169]از کجا باید متوجه بشم اخه بچم اینجوری نبود ی هفتس جوری گریهدمیکنه شبا وقتی میخواد بخوابه انگار یجایی ...[/QUOTE 

یک قسمت از روده در اثر گریه زیاد یا زور زدن، پرده شکمی رو پاره میکنه و میاد کنار بیضه.. دردناکه. ان شاء الله برا کوچولو شما اینطور نباشه. نصف عمرم پشت در اتاق عمل رفت تا بچم رو آوردن بیرون. 

‌اگرمتخص وویزیت کرده و موقع ویزیت پوشک بچه رو باز کرده. مشکلی نبوده، نگران نباشین 

اون طفلی شاید دل درد داره تو آب جوش یکم نبات بنداز بذار بخوره اگه دل درده خوب میشه اگه رفلاکس نداره ...

ن عرقرنعنا نمیشه رفلاکس داره بدتر میشه انواع اقسام شربتارو دارم هیچکدوم تاثیر نداره

[QUOTE=314751169]از کجا باید متوجه بشم اخه بچم اینجوری نبود ی هفتس جوری گریهدمیکنه شبا وقتی میخواد ب ...

پسرمو ختنه کردم پوشکشو باز کرد نگاه کرد ولی هیچی نبود اگه چیزی بود میگفت خودش؟

ن عرقرنعنا نمیشه رفلاکس داره بدتر میشه انواع اقسام شربتارو دارم هیچکدوم تاثیر نداره

یکم بهش آب جوشیده بده پسرم موقعی کوچک بود طفلی همیشه بی قراری میکرد یکی از همسایمون گفت روزی یه قاشق چایخوری آب بده البته آب جوشیده سرد شده از اون موقع دیگه گریه هاش کمتر شد