2777
2789
عنوان

فردا باید برم خوابگاه😢

316 بازدید | 18 پست

فردا باید برم خوابگاه ولی حقیقتا رفتنم نمیاد 😢

رشتمو دوست دارما،  ولی در حالت کللی چون برادرم جدا از ماست تازه داشتم به نبود اون عادت میکردم الان دوری از پدرومادرمم اضافه شده 😕💔

از یه طرفم استرس سختی رشتمو دارم 

قبل کنکور فک میکردم کنکور سخته 

الان میبینم حتی قبول شدن و دانشگاه رفتن هم سخته 😭

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

چ رشته ای قبول شدی عزیزم؟ چند ساعت از شهرت فاصله داری؟

اموزش ریاضی 

با ترافیک ورودی شهر بخوام بگم نزدیک چهار ساعت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اموزش ریاضی  با ترافیک ورودی شهر بخوام بگم نزدیک چهار ساعت

عزیزم انسان زود ب هر چیزی عادت میکنه فقط ۱ ماه ۲ ماه اول سخته ان شالله دوستای خوبی پیدا کنی چون خیلی تاثیر دارن هم روحیت هم درست

اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه ابجیم که دامنش سبز بشه🙏🏼❤️
عزیزم انسان زود ب هر چیزی عادت میکنه فقط ۱ ماه ۲ ماه اول سخته ان شالله دوستای خوبی پیدا کنی چون خیلی ...

خدا کنه، ما از اول شهر غریب بودیم شدیدا وابستم هنوز سه سال گذشته بازم یاد داداشم میوفتم که پییشم نیست بغض میکنم 

میفهمم چی میگی ولی اینها مراحل رشد طبیعی و مراحل زندگی یک فرد بالغ و مستقل هست. من خودم لیسانسم قزوین بودم با اینکه تهران زندگی میکردم. الانم که کلا مهاجرت کردم و به کل دیگه نیستم ایران

سخته ولی پخته میشی و مستقل اگر قراردباشه همیشه پیش هم باشیم رشد و پیشرفتی وجود نخواهد داشت. مگه میشه به یه بچه ۷ ساله گفت نرو مدرسه بمون پیش مامان بابات؟ نه. بچه تو اون سن میفهمه نصف روز رو باید تنها روی پای خودش در جامعه دیگه ای غیر از خانواده باشه، رشد همینجوری اتفاق میوفته تا بزرگسالی که دیگه از ۱۸ سالگی به بعده.

نترس از پس همه چی برمیای. سخت هست ها. ولی بعدش خودت میبینی یکی دیگه شدی

موفق باشی

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

میفهمم چی میگی ولی اینها مراحل رشد طبیعی و مراحل زندگی یک فرد بالغ و مستقل هست. من خودم لیسانسم قزوی ...

چقدر حرفات قوت قلبه 

خیلی ممنونم 🙏💓

چقدر حرفات قوت قلبه  خیلی ممنونم 🙏💓

قربانت. وسایل کامل ببر خوابگاه

دوست پیدا کردن خییییییییلی خوبه و خیلی بهت خوش میگذره ولی عجله نکن که فقط واسه تنها نبودن با هر کسی دوست شی. مواظب مدارک شناسایی، کارت پول و پول های نقدت باشه. اصلا طلا نبر.

با هم اتاقی هات دوست باش ولی واسه انجام کارا از همون اولللل قانون بذارین.

ملحفه و رو بالشی و اینا یادت نره

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹