2777
2789
عنوان

فردا سالگرد فوت پدرم هست برای خیرات چی ببرم سر کار به نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 41 پست
۵۵ سالشون بود تصادف کرد 😔

آخی سنی نداشتن.خدارحمتشون کنه.منم بابام سکته مغزی کرداعضاشواهداکردیم😞😞😞همش باخدامیجنگم میگم چرابابای منوبرده یه جورایی باهاش قهرم چون حق بابام این نبودتازه میخاست یه نفسی بکشه بره مسافرت ازاین به بعد😔

ممنون عزیزم  واقعا آدم نمیفهمه بعضیا چیتو سرشون میگذره  ممنون چقدر دلمو شاد کرد ...

عزیزم هم دردیم.....💔

وظیفم دونستم🙏

خدا به دلت آرامش بده

(اون بعضیا هم که مزه میپرونن 

درد مارو که باباهامون پَر کشیدن رو نمیفهمن درک ندارن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هم دردیم.....💔 وظیفم دونستم🙏 خدا به دلت آرامش بده (اون بعضیا هم که مزه میپرونن  ...

اره بخداتاوقتی هستن قدرشونونمیدونیم خونه بابام بعدرفتنش سوت وکورشد.وقتایی که شباشوهرم شبکاربودمیرفتم خونشون ولی الان یکساله اموال تقسیم شده مامانم طفلی یه خونه براخودش نگه نداشت باخواهرم زندگی می‌کنه منم دیگه نمیرم اونطرف مامانم میادبعضی شباپیشم کلازندگی بی رنگوبومیشه بابایه نعمته که ماقدرشوندونستیم😭

اره بخداتاوقتی هستن قدرشونونمیدونیم خونه بابام بعدرفتنش سوت وکورشد.وقتایی که شباشوهرم شبکاربودمیرفتم ...

آخ که چقدر درست گفتی شما💔 منم قدر بابامو ندونستم

فکررمیکردم حالا حالاها وقت هست فرصت هست برای قدر دونستنش.

باورم نمیشه این منم دارم راجع به آسمونی شدن بابای عزیزم اینجا مینویسم

هنوز دلم نمیاد بگم فاتحه و روح...شاد و....💔🖤

عزیزم انشاالله بابای عزیزه شما تو آرامش و شادی باشه به نیّتشون حمد و صلوات میفرستم🙏

همون چون دیدم همکارا نمیخورن نمیخوام ببرم  حلواهای اماده قنادیها خیلی بدمزه س

کیک فنجونی ببر با چای بخورن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اره بخداتاوقتی هستن قدرشونونمیدونیم خونه بابام بعدرفتنش سوت وکورشد.وقتایی که شباشوهرم شبکاربودمیرفتم ...

کاش فرصت میدادین مامانتون خونه پدری زندگی کنه شماها هم اخر هفته ها دورش،جمعمیشدین 

کاش فرصت میدادین مامانتون خونه پدری زندگی کنه شماها هم اخر هفته ها دورش،جمعمیشدین  

بابام یه۳طبقه داشت بای خونه دوطبقه قدیمی.خونه قدیمیه دست داداش بزرگم بود.اینای دیگم به هرکدوم یه طبقه داددوتاخواهریم ودوتاداداش..مامانم توخونه تنهابودداداشایازنداداشا شبانمیومدن پیشش بخابن منم شباییکه شوهرم شبکاربودمیرفتم پیشش.دیگه تقسیم کرداموالوکه تنها نباشه باخواهرم زندگی می‌کنه هرچند حاشیه هاش زیاده قرار شده یه خونه جدابخره بادامادیاعروس نمیشه زندگی کردمتاسفانه دیگه مثل قدیم نیست 

بابام یه۳طبقه داشت بای خونه دوطبقه قدیمی.خونه قدیمیه دست داداش بزرگم بود.اینای دیگم به هرکدوم یه طبق ...

طفلی مامانت انشالله خدا بهش سلامتی و طول عمر بده روح پدرتم درارامش 

طفلی مامانت انشالله خدا بهش سلامتی و طول عمر بده روح پدرتم درارامش 

ممنونم عزیزم مرسی.جالبیش اینه مامانم سنگ پسربزرگشوبه سینه میزدحالامیبینه بعدفوت پدرم چقدبی وفایی کرددرحقش داداش بزرگم