2777
2789
عنوان

سوال راجب کنکور ۱۴۰۳دارم کمک

130 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من رشته ام تجربی بوده

میخوام کنکور بدم ۱۴۰۳کسی هست راهنماییم کنه

عمومی ها حذف شدن یا نه؟ 

کسی اگه منبع خوبی سراغ داره معرفی کنه؟ هرچیزی که میتونه کمک کنه راهنماییم کنین

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بله حذف سدن راجع ب منبع حال ندارم والا زیادن😂♥

میشه راهنماییم کنی ۲۵سالمه ازدواج کردم میخوام زندگیمو بسازم الان نمیشه فردا بیای راهنماییم کنی

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راهنماییم کنی ۲۵سالمه ازدواج کردم میخوام زندگیمو بسازم الان نمیشه فردا بیای راهنماییم کنی

درخوایت دوستی بده فردا وتیت مینویسم هر سوالیم داشتی بپرس اگ بلد بودم جواب میدم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

عمومی ها حذف شدن ولی تویِ کنکور میان؛اگه نمراتِ پایه دوازدهمت پایین هست باید ترمیم بزنی

بهترین منابع:

شیمی:مبتکران تک پایه+موج آزمون

فیزیک:۴ جلدی خیلی سبز+نردبام

زیست:تک پایه های خیلی سبز+آی کیو جامع+فصل آزمون

ریاضی:جامع مهروماه+آی کیو جامع

واسه عمومی ها(ترمیم معدل):ماجراهای منو درسام

کاربری دست دو نفره
عمومی ها حذف شدن ولی تویِ کنکور میان؛اگه نمراتِ پایه دوازدهمت پایین هست باید ترمیم بزنی بهترین مناب ...

معدلم ۱۲هستش

عمومی‌ها حذف شدن تاثیر معدل ۵۰ درصد نمیدونم برای پشت کنکوری‌ها هم ۵۰ درصده یا کمتر

برای منابع فیلم‌های تحلیل منابع پوریا مردوخی رو ببین تحلیل منابع کنکوری ۱۴۰۳ رو ببین دهم و یازدهمشو نبین کنکوریشو ببین (با موسسه‌ی سیب ترش کاری ندارم ازش اطلاع ندارم ولی تحلیل منابع این مشاور به نظرم خوبه) فیلم‌هاشو یا از آپارات ببین یا از اپ سیب‌ترش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عمومی ها حذف شدن ولی تویِ کنکور میان؛اگه نمراتِ پایه دوازدهمت پایین هست باید ترمیم بزنی بهترین مناب ...

چطوری حذف شده ولی توی کنکور میاد؟؟ 

معدلم ۱۲هستش

خب حتما ترمیم بزن؛به مدرسه بزرگسالان مراجعه میکنی و ثبت نام میکنی؛فک کنم زمان ثبت نام فروردین به بعد هست و اینکه امتحانات هم خرداد ماهه

کاربری دست دو نفره
عمومی‌ها حذف شدن تاثیر معدل ۵۰ درصد نمیدونم برای پشت کنکوری‌ها هم ۵۰ درصده یا کمتر برای منابع فیلم‌ ...

ممنونم عزیزم

و اینکه تو تل گپ زدیم با بچه‌ها برای اینکه گزارش‌کار بدیم و به هم کمک کنیم

البته لینک رو دادم بچه‌ها صبح که چک کنن احتمالا جوین بشن

لینک رو خواستی بگو بدم بهت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ممنونم عزیزم

فرصت ترمیم فعلا فقط یکباره پس حواست باشه

خواهش می‌کنم

فرصت ترمیم فعلا فقط یکباره پس حواست باشه خواهش می‌کنم

لینک گپو به منم بده ممنون

چطوری حذف شده ولی توی کنکور میاد؟؟ 

نه دیگه تو کنکور نمیاد به جاش معدل تاثیر داره