2777
2789

ما سه تا خواهرریم من بزرگم و هشت و ده سال با بعدی ها تفاوت سنی دارم از بچگی که خیلی خوب نبودیم باهم پدرم هم مدیریت نمی‌کرد و خواهر وسطمو مدام جلوم عزیز میکرد و منو کمتر اون دوتا میخواست که بقول خود بابام الان کلک و پراش دیگه ریخته و هرچی بود زمان من بود گیر و حرص و کتک و سخت گیری و ...... تا اینکه گذشت ازدواج کردم تو سن ۱۸ سالگی و خواهرامم بزرگ شدن هروقت میرم خونه مامانم هی میگن چرا میای بچه هات اذیت میکنند چرا ساعت نمیره بخدا خواهر آخرم کنکور داشت مامانم می‌گفت دیر بیا زود شام بخور برو بخاطر منکع اینهمه هزینه کردم منم دلم می‌سوخت نمی‌رفتم تنهایی می‌کشیدم و نمی‌رفتم اوناهم نمیومدن که کنکور هم قبول نشد الان امشب رفتم باز شروع می‌کنه فوش دادن ب بچه هام و هی اینکه چرا اومدی منم گفتم تو که هیچی هم نشدی این همه نیومدم خیلی دلم گرفته می‌دونم مامانم ناراحت میشه ولی خب من بنظرتون حق ندارم بابام هم همیشه طرف اوناس بهش گفتم نمیبخشمت بچه ها بنظرتون من حقی ندارم اینجا 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

تازه اون دوتا هرروز باهم دعوا دارن ولی منو می‌بینند جفتشون علیه من میشن خواهر وسطی را هم بهش گفتم من اومدم خونه مامانم ناراحتی شوهر کن برو نمی‌خواستم سرکوفت بزنم ولی خیلی اذیتم می‌کنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی وقتی اونا راضی نیستن بری خوب چه اجباریه . جایی برو که دلت خوش باشه و شاد باشی . درسته خانوادت ن ولی وقتی نمیخان خونه اشون بری نرو تا خودشون بگن بیا. 

عزیزم هرچی سلیطه باشی عزیز تری نری پرو میشن برو هرروزم برو دل نازکم نباش هی بگی دلم شکستی بیشتر نارا ...

گفتم هرروز میرم تا بفهمن هرچند رام دوره

حق داری ولی وقتی اونا راضی نیستن بری خوب چه اجباریه . جایی برو که دلت خوش باشه و شاد باشی . درسته خا ...

خب من آدم نیستم برم خونه مامانم دلم میپوسه تو خونه مامانم  حرفی نمیزنه ولی بابام و خواهرام چرا

خب من آدم نیستم برم خونه مامانم دلم میپوسه تو خونه مامانم  حرفی نمیزنه ولی بابام و خواهرام چرا

مامانت باید جلوی اونا رو بگیره وقتی میگی مامانت میگه دیر بیا زود شام بخور برو یعنی چی؟  من حتی تو بودم نمی رفتم و به مامانم می گفتم هر موقع دلت خاست تو بیا

مامانت باید جلوی اونا رو بگیره وقتی میگی مامانت میگه دیر بیا زود شام بخور برو یعنی چی؟  من حتی ...

بخاطر کنکورش گفت می‌دونی ناراحت میشم ولی خب حق میدم بهش که نگران درس بچش باشه چون منم مادرم ولی می‌دونی نرم هم شوهرم سرکوفت میزنع