دقیقا مثل ترکیدن بادکنک.از پایین تختمون اومد. حتی شوهرم دستشویی بود اومد بیرون گفت چی ترکید؟منم رو تخت بودم.دخترمم کنارم خوابه. این در حالیه که نه بادکنک نه توپ نه هیچ چیز دیگه ای تو خونه نداریم ک همچین صدایی بده.نگاهم کردم همه جارو هیچ اثری از هیچ چی نیست. دارم از ترس سکته میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ترسو این ترس داره آخه بخدا که 😑😐من پدر مادرم باهم میرن مسافرت ۳ روز خونه تنهامصب ظهر شب یه بار شب خواب بودم یکی خورد به کمرم محکم پاشدم رفتم سرویس اومدم بیروندوباره خوابیدم یه چراغ هم نباید روشن باشه موقع خوابم ای در حالی بود که تنها بودم تو خونه تازه من عادت دارم شب ها میرم حمام شما اینجوری هستید ؟
💜عشق میکنم مثل بچه ها هنو میگم دوست دارم میگی چند تا😜🙂💯
نه بخدا همه جارو پاشدیم نگاه کردیم. مطمئنم از همین بغل گوش خودم بود. تو همین اتاق ترکید هرچی بود ولی هیچ آشغالی یا چیزی رو زمین نیفتاده که بگم شاید اسپری،ظرفی چیزی بود