2777
2789
عنوان

الان یه صدایی تو اتاقمون اومد😨

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمنی برقی چیزی نبوده وحتمااززیرتختبوده؟همه جاروچک کنیدوسایل برقی روهم همینطور حتمادلیلی داره عزیزم

زیر تخت که نه.منظورم قسمت پایین تخت. اونجاکه پاتختی میذاریم

ترسو  این ترس داره آخه بخدا که 😑😐من پدر مادرم باهم میرن مسافرت ۳ روز خونه تنهامصب ظهر شب یه بار شب خواب بودم یکی خورد به کمرم محکم پاشدم رفتم سرویس اومدم بیروندوباره خوابیدم یه چراغ هم نباید روشن باشه موقع خوابم ای در حالی بود که تنها بودم تو خونه تازه من عادت دارم شب ها میرم حمام شما اینجوری هستید ؟

💜عشق میکنم مثل بچه ها هنو میگم دوست دارم میگی چند تا😜🙂💯
سلام ظرفی تواشپزخونه بد نچیدی یا تو یخچال؟؟

نه بخدا همه جارو پاشدیم نگاه کردیم. مطمئنم از همین بغل گوش خودم بود. تو همین اتاق ترکید هرچی بود ولی هیچ آشغالی یا چیزی رو زمین نیفتاده که بگم شاید اسپری،ظرفی چیزی بود

ترسو  این ترس داره آخه بخدا که 😑😐من پدر مادرم باهم میرن مسافرت ۳ روز خونه تنهامصب ظهر شب یه ب ...

یا خدا تو دیگه کی هستی. منم همسرم صبح خیلی زود میره سرکار. عادت دارم به تنهایی.زیادم ترسو نیستم ولی اخه این واقعا ترس داشت.

یا خدا تو دیگه کی هستی. منم همسرم صبح خیلی زود میره سرکار. عادت دارم به تنهایی.زیادم ترسو نیستم ولی ...

نه بابا

💜عشق میکنم مثل بچه ها هنو میگم دوست دارم میگی چند تا😜🙂💯