2777
2789

عوارض داره؟

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است
بعید میدونم...مگ همون ک برا جوشه رو نمیگی؟

اره عزیزم. وقتی متوجه شدم از خانواده رتینوئید هاست خیلی استرس گرفتم.دمیگن باعث نقص جنین میشه

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم. وقتی متوجه شدم از خانواده رتینوئید هاست خیلی استرس گرفتم.دمیگن باعث نقص جنین میشه

ای وایییییی

مگه چیزایی ک به صورت میزنی ام تاثیر دارن

به دلت بد راه نده

ولی از دکترت بپرس

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
ای وایییییی مگه چیزایی ک به صورت میزنی ام تاثیر دارن به دلت بد راه نده ولی از دکترت بپرس

مرسی عزیزم.امیدوارم مشکلی پیش نیاد 

میتونم بپرسم قبل اقدام چه کارایی کردین؟قرص خاصی جز اسیپ فولیک مصرف کردین؟

اسید فولیک و ویتامین ای. مطمئن نیستم که باردارم. هنوز آزمایش ندادم. ویتامین ای هم برای خودم و هم همسرم