2777
2789

شوهرم عاشقمه خیلی دوسم داره واقعا بهترین مرد دنیاست اخلاقایی داره ک هر زنی ارزوشههههههههه

ولی من دوسش ندارم باهاش خوشحال نیستم😭تازه ام ازدواج کردم

مامانم میگه پسش بزنی لگد میزنی به بختت

چکارکنم😭😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لگد نزن

چ کاریه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

شاید چون تازه ازدواج کردی این احساس داری بیشتر اختلافات و ...مربوط به سال های اول ازدواج اگه ادم خوبیه بهش فرصت بده و زمان بده تا خودش بهت ثابت کنه 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

اشکال نداره لکد بزن اصلا بخت خودته هر کاری میخوای بکن توش 

فقط چهار صباح دیگه نیای تاپیک بزنی بگی ای کاش اینکار را نکرده بودم که اگه چنین تاپیکی ببینم ازت اون وقت خودم میام سراغت تا قشنگ قیمه قیمت کنم 

سلام 

همه چی برمیگرده به خودت عزیزم 

کس دیگه رو دوست داشتی یا ازدواجت زوری بود؟؟؟؟

هیچ چیزی مثل محبت آدمهارو نرم نمیکنه یک مدت بیا خودت بخواه که زندگی پرازعشق بنا کنی تلاشتو کن محبت بده محبت دریافت کن اگه زندگیت عوض نشد بعد بگو نمیخام.

باور کن عشق کشک تا زمانی که پول ومحبت واحترام نباشه.نصف اینایی که عاشق پیشه بودن الان تو دادگاه ها میچرخن.قدر زندگیتوبدون .چون به گفته خودتون همسرتون خوبه و شما دوستش ندارین