2821
2789

احتمالا تراکنشش بالاست یعنی ماهی چقدر پول تو حسابش میاد چون یکی بوددوسه سال پیش  میگفت طی یکسال یک میلیارد درامد داشته حدودای ۲۰ میلیون براش مالیات اومده بود اگه واقعا درامدمغازتون خیلی بالا نیست بره اداره مالیات شاید بتونن کمترش کنه 

احتمالا تراکنشش بالاست یعنی ماهی چقدر پول تو حسابش میاد چون یکی بوددوسه سال پیش  میگفت طی یکسال ...

۱۰ تومن اجاره مغازه هست اجاره خونه هم باید بده ۲ تا بچه داریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۰ تومن اجاره مغازه هست اجاره خونه هم باید بده ۲ تا بچه داریم

ببین اینجور حساب نمیکنن که شما چه هزینه هایی دارین به تراکنش حساب نگاه میکنن تراکنش مغازتون چقدره طبق اون باید ببینین بعدشم یسر برین اداره مالیات اجاره نامه ها و اینارو هم ببره شاید خدا خواستو کمش کردن 

ببین اینجور حساب نمیکنن که شما چه هزینه هایی دارین به تراکنش حساب نگاه میکنن تراکنش مغازتون چقدره طب ...

مثلا یکی دیگه میگفت درامد خالص مغازش سالانه سیصد تومن بودیعنی تراکنش حسابش خیلی بیشتر بوده وفقط  ۸ تومن مالیات براش اومده بود 

احتمالا تراکنشش بالاست یعنی ماهی چقدر پول تو حسابش میاد چون یکی بوددوسه سال پیش  میگفت طی یکسال ...

یعنی یه میلیارد سودشون بود یا کلا یه میلیارد فروخته بودن؟

من همیشه فکر میکردم پولدارا مالیات میدن نه اینکه از فقیرا هم بگیرن

همه که یجورایی مالیات میدن ولی درستش اینه  از ثروتمندا چن برابر بقیه مالیات بگیرن تا فاصله ی طبقاتی خیلی زیاد نشه 

همه که یجورایی مالیات میدن ولی درستش اینه  از ثروتمندا چن برابر بقیه مالیات بگیرن تا فاصله ی طب ...

اول خیلی بیشتر مالیات اومده بود بعد امروز که رفته کردش ۸۰ ، تو با شرایط من بودی زورت میومد یا نه ؟ 

صبح تا شبم سر کاره

اول خیلی بیشتر مالیات اومده بود بعد امروز که رفته کردش ۸۰ ، تو با شرایط من بودی زورت میومد یا نه ؟&n ...

چی بگم  ان شاءالله خدا بهتون رزقو روزی فراوون وبابرکت  همراه سلامتی بده تا ۸۰ میلیون باندازه ۸۰ هزارتومن باشه غصه نخور خدای شماهم  بزرگه