2777
2789
نمیخوام طلاق بگیرم ولی جوری که پیداس شوهرم نمیخواد زندگی کنیم یعنی مهریه رو نزارم اجرا؟

مهريه رو بزاريد اجرا خودش پيداش ميشه ، تنها اهرم فشار شما مهريه است … نميخواد زندگي كنه پرداخت كنه بره پيه زندگيش … دادگاه بگيد بلاتكليف … مشكلش چيه !؟؟؟ ك قهر كرديد ! جسارتا 

🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهريه رو بزاريد اجرا خودش پيداش ميشه ، تنها اهرم فشار شما مهريه است … نميخواد زندگي كنه پرداخت ...

ریشه تمام مشکلاتمون اینه که بچه ننه اس با اینکه ۴۲ سالشه

ریشه تمام مشکلاتمون اینه که بچه ننه اس با اینکه ۴۲ سالشه

بچه ننه كه هيچ وقت درست نميشه مگر …. منم اين مشكل داشتم و دارم در حال جدايي ام .. اگر ميخواين زودتر تكليفتون روشن بشه اقدام كنيد … اگر فكر ميكنيد مياد دنبالتون ك هيچ …  و تعهد بگيريد ازش … كه حق دخالت ندارن. براي من سواي بچه ننه بودنش دست  بزن توهين … داشت ن فقط براي مادرش رو خواهرش براي كل اقوام اش و دوستاش و دوست دختر هاي دوروزه دوستاش 😬😑سم خالص 

🕊
چطوری برگردم؟

باهمسرت یه جا قرار بزار وباهاش صحبت کن ببین نظرش برای ادامه زندگی چیه. اگر تمایل به زندگی با تو داشت بگو منم میخوام که باهم زندگی کنیم ودنبال درد سر وحاشیه نیستم. مطمعن باش از خداشه برگردی

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
باهمسرت یه جا قرار بزار وباهاش صحبت کن ببین نظرش برای ادامه زندگی چیه. اگر تمایل به زندگی با تو داشت ...

مشکل اینجاس من هر پیامی بدم یا زنگ بزنم بهش اون نشون خانواده اش میده

در واقع اونا بهش خط میدن

باهمسرت یه جا قرار بزار وباهاش صحبت کن ببین نظرش برای ادامه زندگی چیه. اگر تمایل به زندگی با تو داشت ...

اگه من پیام بدم اون واسم شرط میزاره

همچین آدمیایی ان