2777
2789
عنوان

اسم پسر کمک😭😭😭😭😭😭

2612 بازدید | 111 پست

سلاااااااااام دخترا من یه هفته دیگه زایمان میکنم هنوز اسم انتخاب نکرد مد نظرم آرن ❣️ و کیهان 

هستش 

اگه اسم دیگه هم مد نظرتونه خوشحال میشم بگید

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

من هر تاپیکی میرم اسم پسر بگم این اسم و میگم،چون خیلیییی دوستش دارم،هم خودش هم معنیش:دومان یعنی مه

ولی خب اسمایی که دوس داریم قشنگه

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیهان خیلی قشنگه پندار    پوریا    آیدین   سام   مهراد  ...

ممنونم گلم مرسی 🙏

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

کیهان خیلی خاص تره ،

آرمان هم قشنگه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
من هر تاپیکی میرم اسم پسر بگم این اسم و میگم،چون خیلیییی دوستش دارم،هم خودش هم معنیش:دومان یعنی مه ...

دومان ترکی هستش  عزیزم ما هم ترکیم 

زیاد استقبال نمیکنن از این اسم

وا این دیگه چه اسمیه 

کیان دایان شروین باربد برنا آرتین 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

کیهان خیلی خاص تره ، آرمان هم قشنگه

ممنونم گلم 

مد نظرم کیهان بود اسم پسر اولم کیارش هستش 

بعدش یهویی آرن زد به سرم

وا این دیگه چه اسمیه  کیان دایان شروین باربد برنا آرتین

خیلی از اسما رو داریم متأسفانه