2777
2789
عنوان

قط رابطه با خانواده شوهر

73 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبین؟

من بلاخره با خانواده همسرم ارتباطمو قط کردم ب کل دلیلشم فحاشی ب من بوده ک برای بار چندم بوده و این دفعه دیگه رابطمو قط کردم و الان ۲ماهه با اینکه تو ی محل هستیم همو نمیبینیم خداروشکر

خیلی برام‌یجورایی سخته چون هم نسبت فامیلی داریم هم اینکه میترسم از روزی ک جشنی یا عزایی چیزی باشه باید برم یا نرم؟؟چون اصلا دوست ندارم ببینمشون متنفرم ازشون خیلی بدی کردن در حقم

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
عروسی شاید بتونی نری ولی ختم شد باید بری

ختم رفتنش راحتره ادم میره نیم ساعته میاد ولی عروسی بنظرم چون همه فامیلا توجه میکنن باید رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم رفتنش راحتره ادم میره نیم ساعته میاد ولی عروسی بنظرم چون همه فامیلا توجه میکنن باید رفت

شوهر من قطع رابطه کرده باهاشون عروسی خواهرش چند وقت پیش بود نرفت 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

حالم ازشون بهم میخوره خیلی دخالتا و خیلی بدیا در حقم کردن خصوصا این اخری برادر شوهرم بعضی اوقات دلم سنگ میشه دوست دارم ی کاری کنم بدبخت شه ولی دستم ب جایی بند نیست

[QUOTE=314709075]بری چیکار وقتی قط رابطه کردی؟[/QUOTE

من قهر نیستم شوهرم با باباش و همین خواهرش حرفش شد

وگرنه آدمی نیس ب خاطر من با اونا کات کنه

اونام منو اذیت کردن ولی من کینه ای نیستم میبخشم

[QUOTE=314709075]بری چیکار وقتی قط رابطه کردی؟[/QUOTE من قهر نیستم شوهرم با باباش و همین خواهرش حرف ...

من انقدر بخشیدم دیگه خسته شدم احساس میکنم دیگه هیچ غروری ندارم دیگه خیلی بی جون شدم😭

اره میخوایم از اینجام بریم بعد عید دیگه ایشالله بیشتر راحت شم

خب عالیه

منم ازشون دور شدم حالم بهتر شد

۵  سال ور دلشون بودم.

میخواستم ببینمشون استرس میگرفتم ولی یه ساله هم خونم دور شد هم کات😍

خب عالیه منم ازشون دور شدم حالم بهتر شد ۵  سال ور دلشون بودم. میخواستم ببینمشون استرس میگرفت ...

دعا کنید برام جور شه برم🥹

عزیزم ایشالله خدا ب همه ارامش بده