2777
2789
عنوان

من چیم ؟

147 بازدید | 8 پست

دوس دارم نامزدم حداقل روزی یک ساعت باهام حرف بزنه 

وقتی قط میکنه دلم میگیره 

چند ساعت ازش بی خبر بمونم مث افسرده ها میشم 

اون عین خیالشم نیس 

چند بار بهش گفتم بیشتر بهم توجه کن 

ولی گفت سرم شلوغه نمیتونم و فلان 

اخرین بار دیشب حرف زدیم  ولی الان بدجور دلتنگش شدم ب زور جلوی خودمو دارم میگیرم ک پیام ندم   

جدیدا وابستگیم خیلیییی بیشتر شده 

دوساله نامزدیم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
میفهممت ولی خیلی خودتو بهش نچسبون بزار اون دنبالت باشه

از وقتی نامزد کردیم دیگه دنبالم نیس 😣

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑 یکم بزار اون دلش تنگ‌شه  چند سالته؟؟؟؟؟؟؟

۲۲ همیشه اون طرف دلتنگ منم 😣😣

ببین چتدسالته تو... ب این مردها فکر هم نکن اصلااااا... چرا وابسته شدی برو سرتو گرم چیزای دیگ بکن... الان شاید بهت بربخوره یا گوش نکنی. ولی اون پسزی ک از الان توحه نمیکنه بدتر هن میشه در اینده. تو هم توحه نکن و مث خودش باااش..‌ تازه اگ نیشد میگفتم جدا شو اگ فقط نامزدین. اگ عقدین ک باید ی فکرای دیگ بکنی... زیاد پروش نکن لی لی ب لالاش نزار... بزار لتفاقا اون بهت زنگ بزن ناز کن براش... خب گاهی تو بزنگ ولی نه زیاد وابسته هیج مردی نشو... دلتنگ هم شدی برو با داداش و بابای خودت حرف بزن. فعلا ب نامزد اینا زیاد رو نده... اگ از الان رو بدی خودت بعداااا خیلی بیشتر الان اذیت میشی... گوش از ما... ب هش بگو خودش هر وقت سرش خلوت شد بزنگه یا پیلم بده و خیلی هم جدی بگو اگ وقت نمیزاری واسه من من نمیتونم وقت بزارم . تو زندگیمونم بریم زیر ی سقف میخایی هیج وقت خونه نباشی حتما... تو بچه داری و جاهای سخت تنهات میزاره ها... از الان باهاش حرف بزن یا ب خانوادت بگو بهش بگن.

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ببین چتدسالته تو... ب این مردها فکر هم نکن اصلااااا... چرا وابسته شدی برو سرتو گرم چیزای دیگ بکن... ...

۲۲ سالمه 

وقتی دلم تنگ میشه نمیتونم رو هیچ کاریم تمرکز کنم 

عقدیم 

من تاحالا زنگ نزدم فقط یکی دوبار ک گفت پیش همکارام هستم و نمیتونم صحبت کنم  بعدش دیگه زنگ نزدم گفتم خودت هروقت وقت کردی بزنگ 

برای همین همیشه اون میزنه 

باشه عزیزم بهش میگم خدا کنه بهتر شه 

ممنون💚