2777
2789

رومبل دراز کشیدم 

ظرفامون مونده 

شام هم نذاشتم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوابم میاد ولی خوابم نمیبره صب رفتم آزمایش دادم زود بیدار شدم الآنم سرم درده چایی گذاشتم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

وای از صبح مردم از خستگی هی این مبلو بزار اونور اینو بزار اینور تا اخرش بیینم چجوری ب خونه میاد اتاقارو تمیز کردم اشپز خونه بالکن و هممه جا خورده کاریای بعد اساس کشی تمومی نداره ...الانم از صبح پریود شدم منتظرم شوهرم بیاد ببرم بیرون نوار بهداشتی بگیرم از دل درد دارم میمیرم .شامم نمیدونم چی درس کنم حوصله ندارم😭...دوستان چای ماسالا برا پریود خوبه؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
من ام نشستم تو اتاق دارم چایی میخورم اصلا حوصله بیرون رفتن  روندارم البته همیشه اینجوری هستم&nb ...

منم باید پاشم ی چایی دم کنم ولی حال ندارم هنوز بخاریمونو نذاشتیم سردمه دراز کشیدم رو تخت زیر پتو جرات ندارم پاشم 😑

وای از صبح مردم از خستگی هی این مبلو بزار اونور اینو بزار اینور تا اخرش بیینم چجوری ب خونه میاد اتاق ...

عزیزم کیسه آب گرم شکمت بزار خیلی تاثیر داره باید از داروخانه بگیری 

عزیزم کیسه آب گرم شکمت بزار خیلی تاثیر داره باید از داروخانه بگیری 

اره امشب حتما میگیرم دلدرد بدی دارم . انقدم کار کردم کمر دردم گرفتم 

منم باید پاشم ی چایی دم کنم ولی حال ندارم هنوز بخاریمونو نذاشتیم سردمه دراز کشیدم رو تخت زیر پتو جرا ...

ما هم بخاری رو روشن نکردیم از کدوم شهر هستید که انقدر سرده

ما هم بخاری رو روشن نکردیم از کدوم شهر هستید که انقدر سرده

اصفهان بعدم ما تازه اومدیم خونه جدید دوهفته بیشتره درگیر اساس کشی بودیم و هی خورده کاری و تمومی ام نداشت امروز دیگه نود درصد کارارو کردم ...چون خونه خالی بوده و کفش سرامیکه بیشتر سرده امشب اگه بخازی نزاره شوهرم من میرم از اینجا😑😂

و منی که نمیدونم سبزی خورشتی چی چیا باید باشه  سبزی شکم پر چی چیا باشه

من ام همینطور برای من فرقی نداره از یخچال هرنوع سبزی باشه بر میدارم برای خورشت یا اش🤣😅😅